1990-luvun menestysbändi Coal Chamber tekee paluun

13.08.2014

Nu metal -buumin aallonharjalla vajaa parikymmentä vuotta sitten ratsastanut Coal Chamber julkaisi viimeisen varsinaisen studioalbuminsa Dark Daysin vuonna 2002. Sittemmin laulaja Dez Favara on tehnyt hyvän uran DevilDriverin kanssa, kun taas muut jäsenet ovat pysytelleet suhteellisen hyvin piilossa. Porukka palasi toki lavoille jo pari vuotta sitten, mutta viimeistään nyt homma on lähdössä kovaan nousuun!

Viimeisimpien uutisten mukaan porukka on taas kasassa ja kirjoittanut levydiilin Napalm Recordsin kanssa, sekä valmistelee uutta musiikkia, jonka odotetaan ilmestyvän ensi vuoden puolella.

Favara kertoo tulevasta:

”Olemme kiertäneet maailmaa, se oli hullua aikaa ja yleisö oli mukanamme mahtavalla tavalla! Arvostan tätä kaikkea todella paljon. Seuraavaksi aiomme julkaista uuden Coal Chamber -levyn! Kemiat toimivat bändin sisällä hyvin ja koko tiimi on hyvässä vedossa.”

”Olemme kasvaneet ja kehittyneet, ja samaa on tehnyt myös musiikkimme. Demojen perusteella tulossa on todella tarttuvaa kamaa!”

Basisti Nadja Peulen jatkaa:

”Paluu on ottanut aikansa, mutta odotus on ohi. En löydä sanoja kuvailemaan, kuinka innoissani olen tehdessämme uutta albumia. En malta odottaa sitä vastaanottoa, kun pääsemme soittamaan uusia kappaleita faneillemme.”

Lisää luettavaa