Behemoth-nokkamies antoi aika-arvion seuraavan levyn julkaisuajankohdalle – ”Meillä on noin 10 tai 13 biisiaihiota valmiina…”

08.05.2017

Rockhok Online tiedusteli hiljattain Behemoth-pomo Nergalilta, koska black metal -yhtyeeltä sopii odottaa jatkoa vuoden 2014 The Satanist -albumille. Vaikka yhtyeellä onkin jo tulevan levyn materiaali hyvällä alulla, ei valmista tuotosta kuitenkaan kannata odottaa ilmestyväksi vielä kuluvana vuonna.

”Otamme aika iisisti, meillä ei ole mitään paineita. Meillä on noin 10 tai 13 biisiaihiota valmiina. Sanoisin levyn ilmestyvän syksyllä 2018”, Nergal tuumaa.

”Tiedän että se kuulostaa kaukaiselta, mutta aika kulkee lopulta nopeasti ja olemme todella innoissamme uudesta kamasta. Kun siirryin [Nergalin folk-sivuprojekti Me and That Manista] taas Behemothin pariin, olin todella nälkäinen. Minulla oli radikaalien soundien nälkä ja toivon, että se kuuluu myös lopputuloksessa tuoreutena ja uudistumisena. Mutta vielä on turhan aikaista sanoa sen enempää, katsotaan sitten miten käy.”

Behemoth viettää kuluvan kesän ja alkusyksyn kiertämällä Pohjois-Amerikkaa. Me and That Man -yhtyeen debyyttialbumi Songs of Love and Death julkaistiin puolestaan viime maaliskuussa.

Lisää luettavaa