”Black metal on kaikkein pahimpien nynnyjen tekemää musiikkia” – Tunnista metallitrolli

25.08.2014

”Black metal on kaikkein pahimpien nynnyjen tekemää musiikkia. Koin tarvetta tutkia tätä poikkeuksellisen antimusiikillista – itsensä, elämän, valon ja halun hukannutta – käytöstä”, laukoi Thurston Moore lyhyestä ajastaan black metalia soittavan Twilight-yhtyeen riveissä.

Sonic Youthista parhaiten tunnettu Moore tahtoi kommentillaan luultavasti loukata mahdollisimman montaa black metal -elitistiä, jotka eivät muuten korvaa lotkauttaisi Mooren suuntaan. Trollaus on tuttua puuhaa muillekin kuin Moorelle – Facebookia tai vapaavalintaista metallifoorumia edemmäs ei tarvitse lähteä kalaan.

Sosiaalisen median kanavissaan runsaasti trolleja houkutteleva Metal Hammer kokosi humoristisen 10 kohdan oppaan, jolla tunnistat metallitrollin. Käänsimme näistä muutaman parhaan. Tunnistatko itsesi tai ystäväsi alta löytyvistä kohdista?

– Metallitrolli käyttää mukahauskoja sananväännöksiä bändeistä, joita halveksii. Kuten Children of Boredom, Shitewish ja Manowank.

– Metallitrolli heittelee keksittyjä ja geneerisiä leimoja bändeille, joista ei pidä ja joita ei luultavasti ole edes viitsinyt kuunnella – syyksi riittää typerät kampaukset tai yli 500 fania Facebookissa. Näitä ovat esimerkiksi mallcore, brocore ja hipster metal.

– Metallitrolli valittaa vihaavansa trendikkäitä, hihamerkein varustettuja farkkuliivejä, vaikka käytti itse sellaista vielä hetki sitten, ennen kuin James Hetfield ja Robb Flynn alkoivat käyttää omiaan.

– Metallitrollin mukaan kaikki kaulatatuointeja omaavat bändit tulisi poistaa Metal Archivesista.

– Metallitrollin suosikkibändi ei ole julkaissut hänen mielestään hyvää albumia 20 vuoteen, vaikka kuuli niitäkin vasta hetki sitten levyt waretettuaan.

Kirjoita oma trollaus tai sen tunnistusohje Infernon Facebook-sivun tämän artikkelin kommenttiketjuun. Lähetetään parille parhaalle muutama levy loppuviikosta!

Lisää luettavaa