Cannibal Corpse perui Venäjän, Suomi kuvioissa

Järjestäjä ilmoitti yleisölle, että keikka perutaan teknisistä syistä johtuen. Todellisuudessa perumisen takana ovat jälleen uskonnolliset fanaatikot.

13.10.2014

Cannibal Corpsen lauantainen Moskovan-keikka peruttiin viime minuuteilla. Organisaattori ilmoitti yleisölle, että yhtye ei esiinny teknisten ongelmien vuoksi ja lippurahat voi lunastaa takaisin.

Venäläisen Interfax-uutissivuston mukaan Cannibal Corpsen Moskovan keikka peruttiin toisesta syystä kuin julkisesti on ilmoitettu. Kiertueen järjestänyt Stas Zaliznyak kommentoi, että Cannibal Corpse ei ole enää lähitulevaisuudessa tulossa keikoille Venäjälle.

Paikalla ollut silminnäkijä kertoi Interfaxille, että ennen konserttia klubin edessä oli useampi poliisiauto. Soittimia myöten valmiiksi laitetulle lavalle ilmestyi organisaattori, joka kertoi, että keikka on peruttu teknisistä syistä ja yleisö voi lunastaa rahansa takaisin.

Venäjällä tuli vuonna 2013 voimaan laki, jonka mukaan uskonnollisten ryhmien loukkaaminen on rangaistavaa sakkojen tai jopa vankeuden uhalla.

Uutisoimme aikaisemmin, kuinka ortodoksiryhmittymä yritti kieltää Cannibal Corpsen Venäjän-kiertueen vedoten edellä mainittuun lakiin. Ilmeisesti yritys palkittiin ja ryhmittymä sai tahtonsa läpi.

Suomen maaperällä sensuuria ei onneksemme esiinny ja Cannibal Corpsen voikin mukavasti käydä katsastamassa huomenna 14. lokakuuta Jyväskylän Lutakossa ja seuraavana päivänä Helsingin Nosturissa.

Lisää luettavaa