Dave Mustainen ja räppäri Ice-T:n yhteisprojekti selvisi – Body Count mukaan Megadethin maailmankiertueelle

12.09.2016

Dave Mustaine vihjaili hiljattain Twitterissä tekevänsä lähitulevaisuudessa yhteistyötä ystävänsä Ice-T:n luotsaaman metallibändi Body Countin kanssa. Mustaine vahvisti asian Metal Hammer -lehden haastattelussa ja paljasti, mitä vihjailtu yhteistyö tarkalleen ottaen tarkoittaa.

– Teemme ensi kesänä mittavan kiertueen ja otamme mukaan viisi bändiä. Eikä kyse ole lämppäreistä, vaan enemmänkin meidän vieraistamme. Meillä on aina silmät auki mielenkiintoisten bändien varalta, mutta en halua kuitenkaan valita mukaan pelkkiä tämän hetken muodikkaimpia nimiä, Mustaine toteaa.

– Olen uskollinen ystävilleni, joita otan myös mielelläni mukaan. Olen aina pitänyt Body Countia mahtavana, vaikkei se välttämättä kaikkien makuun olekaan. Se ei ole tavallinen metallibändi, mutta mielestäni on hienoa, kun joku yhdistää onnistuneesti hip hopia ja heavy metalia. Mielet tulisi pitää avoimena.

Tarkkoja päivämääriä ja keikkapaikkoja ei vielä ole tiedossa, mutta Mustaine paljastaa kiertueen starttaavan Aasiasta paikassa, josta kitaristi on erityisen innoissaan.

– Bändimme on ollut pannassa Malesiassa, koska joku mulkku jossain syrjäseudulla suoritti jonkinlaisia saatananpalvontarituaaleja ja tappoi jonkun, spray-maalaten lopuksi seinälle Slayer ja Megadeth, Mustaine tuhahtaa.

– Luonnollisesti ahdasmieliset ihmiset päättivät tapon olleen meidän syymme. Nyt soittokieltomme on kumottu ja pääsemme vihdoin Kuala Lumpuriin, jossa olen aina halunnut soittaa.

Lisää luettavaa