Derketa-, Exhumed-, Possessed- ja Malevolent Creation -porukat vanhaa Deathiä palvomassa? No mikä ettei!

Kovista tekijöistä koostuva Gruesome enteilee trailerillaan kivenkovaa Death-henkistä kuolometallilevyä.

21.02.2015

Alkuaikojen Death-levyjen hengessä meuhkaava Gruesome on uusi bändikokoonpano, josta vastaavat kitaristi-laulaja Matt Harvey (Exhumed), rumpali Gus Rios (Malevolent Creation), kitaristi Daniel Gonzales (Possessed) ja basisti Robin Mazen (Derketa).

Puolivahingossa syntynyt kokoonpano tuuttaa 21.4.2015 ilmestyvällä Savage Land -esikoisellaan ulos kuolometallia 1980-lukuiseen malliin, kertoo Harvey:

”Albumin kirjoittaminen ja äänittäminen oli todella hauskaa, ja toivottavasti kuulijat nauttivat siitä edes puoliksi niin paljon kuin me. Tiedän, että levy kuulostaa aika odottamattomalta death metal -levyltä, mutta jokainen meistä fanittaa aivan täysillä Deathiä sekä siinä soittaneita muusikoita. Heidän albuminsa ovat antaneet minulle hyviä fiiliksiä jo vuosikymmenten ajan.

Sain aikoinaan mahdollisuuden tavata ja hengailla lähes kaikkien vanhojen Death-tyyppien kanssa, mikä oli erittäin palkitsevaa, valaisevaa ja ainoastaan syvensi rakkauttani tätä bändiä kohtaan. Päätin siis kirjoittaa biisejä 1980-luvun kauhuleffoista ja tappavista taudeista, joten jos pidät 80-luvun Deathistä, toivon todellakin, että pidät myös meidän levystämme, koska tämä albumi on todellakin sitä itseään, aina logoa myöten.”

gruesome_savageland

1. Savage Land
2. Trapped in Hell
3. Demonized
4. Hideous
5. Gangrene
6. Closed Casket
7. Psychic Twin
8. Gruesome

Lisää luettavaa