Ennakkokuuntele uusi Bob Malmström -levy

15.04.2013

Bob Malmström – Punkens framtid by Pgm_Finland

Jassåå! Helvetin rikkaat suomenruotsalaiset ovat saaneet aikaiseksi toisen levynsä. Sivistynyttä porvaricorea mäiskivä Bob Malmström laittaa 19.4. julkaistavalla Punkens framtidilla käyntiin sellaiset rapujuhlat, että akvaviittiroiskeiltakaan ei vältytä. Köyhät kyykkyyn!

Punkens framtidin kappaleet laulusolisti Carolus Aminoffin sanoin:

1.Punkens framtid:
– Punkkaripuritaaneille omistettu kappale, joka oli myös ensimmäinen biisi uudelta levyltä, jota ruvettiin soittamaan livenä. Ännu sjunger ni samma gamla teser och tror att ni har nån relevans.

2. Casino Royale:
– Kuuleman mukaan ”röyhkeällä” säkeistöriffillä varustettu, hiukka rokimpaa puolta levystä edustava raita. Myös levyn ensimmäinen hieman enemmän sorminäppäryyttä kitaraosastolla sisältävä kappale, jota tältä levyltä löytyykin merkittävästi debyyttiä enemmän. Sanoituspuolella hyvinkin selkeää viestintää: Pelipöydässä ei bluffia tarvitse, jos hihassa on silkkaa taitoa. All in!

3. Vad händer i Bosund, stannar i Bosund:
– Grimeintä Malmströmiä tähän mennessä. Aiheena Bosundin kylän lestadiolaispapit ja -isät, jotka ottavat omia vapauksiaan lasten kanssa. Hej hej, nu är det fest. Hej hej, dags för incest!

4. Karibiens Saddam:
– Palménin (Olof, kitara) ja Wahlroosin (Wilhelm, rummut) yhteistyönä syntynyt mid-tempo death/thrash kappale, jossa sinisilmäiset Bob Marleyn palvojat saavat monoa

5. Åbo Brinner:
– Turusta ei ole sitten yhtään mihinkään! Luulimme, että ”Turku = Suomen perseenreikä” väittämä on pelkkää huhua, vaan ei ole. Upprepa 1827!

6. De stolta, de fria, de vackra:
– On kovin trendikästä vihata USA:ta ja silti tukea maan kulttuuria ja brändejä. Tämä on omistettu kaikille näille tekopyhille runkkareille, jotka suu vaahdossa valittavat epäoikeudenmukaisuuksista Starbucksin triple macchiato kädessään.

– Kappale sisältää aimon annoksen Skynyrdiä. Sulje silmäsi kappaleen viimeisen puolen minuutin aikana ja kuvittele kuinka kotka liitää silmiesi edessä.

7. I lag med Wahlroos:
– In League With Wahlroos. Offspring kohtaa Impaled Nazarenen anthemtyylisessä fiilistelyssä. Maailma ei ole paha paikka menestyjälle. Meidän oma Wahlroosimme, kannuttaja Wilhelm Wahlroos, hoilaa kertosäkeen puhtaat osuudet. Sehän se vasta sälli on.

8. Ni kommer att gå under:
– Blogeissa, kolumneissa ja tekstaripalstoilla jokainen voi olla arjen sankari. Nämä ns. ”loukkaantujat” eivät itse yleensä tee mitään minkään eteen ja kitisevät muiden tekemisestä. Oro över vad som kommer röstar ännu på Jörn Donner. Huomaa, kuinka Wolfmother on pöllinyt meidän riffit!

9. Kungadömets nycklar:
– Raha, ja sitä myötä tuleva valta, avaa ovet hallita tietoa, oppeja ja mediaa. Kitaristimme Olof Palménin kynästä kotoisin oleva rokkimetallimäjäytys, jonka loppumetrien kitaraharmoniat piirtävät verkkokalvoille kalifornian auringonlaskussa avoautolla pitkin rantatietä kaartavan Tao-Taon.

10. Kalifornien:
– Loungehardcoren arkkityyppi. Tässä seikkailussa hyppäämme purjehduslaivaan kera Tiger Woodsin ja Silvio Berlusconin. Kaikesta ei tarvitse puhua kotona.

11. Världen är vår:
– On olemassa VIP-sisäänkäyntejä ja on olemassa Malmström-sisäänkäyntejä. Ilta Bob Malmströmin kanssa saa Sedun exclusive-tilat vaikuttamaan entisen Helsingin Factoryn alakerralta. Allt med stil i allt vi gör

12. K.F.S.F:
– Kukakohan ensimmäisenä keksii mistä lyhennöksestä on kyse? Yksi levyn rankimmista kappaleista, joka huokuu vihaa ja kaaosta. … Vad sägs om en präktig Finlandssvensk knytnäve mellan ögonen?

13. Vaginalrevolt:
– Pari gimmaa joutuu vankilaan perseiltyään liikaa. Yhtäkkiä joka ikinen ihminen kantaa ”Free Pussy Riot” paitaa ja on niin tukevinaan tätä kollektiivia. Vaginarevolt voitti ”Paras levyn päätösbiisi”-äänestyksessä mm. Brothers in Armsin ja Nine Inch Nailsin Hurtin. Tästä ei levy lopu komeammin.

www.bobmalmstrom.com

Lisää luettavaa