Kuuntele tuleva Ensiferum-albumi ja voita todella kovia palkintoja!

Uusi Ensiferum-biisi joka päivä.

13.02.2015

Olisi pari asiaa kerrottavana. Ensinnäkin, tälle sivulle tulee Ensiferumin One Man Army -pitkäsoitto kuunneltavaksi yhden biisin päivävauhdilla. Ensimmäinen kappale on kuunneltavissa nyt ja koko levy löytyy 20. helmikuuta, kun albumi ilmestyy.

Toiseksi, tällä sivulla on kilpailu, jonka palkinnot ovat aivan hemmetin upeat, ainakin mikäli sattuu Ensiferumista pitämään. Ensimmäinen palkintopaketti sisältää rumpukalvon, rumpukapulat ja jonkun menneen keikan settilistan – kaikki bändin nimmareilla varustettuna. Toinen paketti sisältää pari paitaa, huivin, selkämerkin ja hihamerkin. Kolmas on paketti itsessään, nimittäin One Man Armyn rajoitettu boksiversio, joka sisältää vaikka mitä.

Kuuntele alta löytyvältä Spotify-soittolistalta toistaiseksi julkistetut Ensiferum-biisit. Palaa huomenna toteamaan, että biisejä on yksi enemmän. Muista osallistua kilpailuun – osallistumislomake soittimen alla.

ensiferum-box

Ensiferum-skabamme on päättynyt ja voittajat ovat selvillä. Palkinto 1 (nimmaroitu rumpukalvo, nimmaroidut rumpukapulat, nimmaroitu settilista) lähtee Lari Haapalalle, palkinto 2 (kaksi paitaa, huivi, selkämerkki, hihamerkki) Markus Eskeliselle ja palkinto 3 (One Man Army limited box set) Sanna Kalliolle.

Päivitetty 6.3.2015: skabavoittajat lisätty.

Lisää luettavaa