Ensiferum valmistelee ”kaikkien aikojen parasta folk metal -albumia”

13.07.2014

Tämän hetken tunnetuimpiin suomalaisiin metallinimiin kuuluva Ensiferum valmistautuu äänittämään kuudennen kokopitkän albuminsa. Rankan kiertämisen ohessa kirjoitettu levy on yhtyeen ensimmäinen albumi maineikkaalle Metal Blade -levy-yhtiölle, ja tuonee folk metal -porukalle jälleen uudenlaista näkyvyyttä. Albumin äänitysten arvioidaan alkavan syyskuun tietämillä.

”Sanotaan, että aika lentää, kun on hauskaa, emmekä voisi olla enempää samaa mieltä”, kertoo basisti Sami Hinkka ja jatkaa:

”Tulevalla levyllä viemme kaiken maksimiinsa. Albumi tulee olemaan nopea, raivokas, eeppinen ja täynnä yllätyksiä, mutta mukana ovat tietysti myös jo entuudestaan tutut Ensiferum-piirteet.

Teemme levyn Anssi Kipon (Astia Studio) kanssa. Esituotanto on hyvässä käynnissä ja parin seuraavan viikon aikana nauhoitamme jo toisen demon levyn kappaleista. Tämän jälkeen on aika jatkaa pikkujuttujen kanssa säätämistä, ja fanimme ympäri maailman voivat olla varmoja, että saavat kaikkien aikojen parhaan folk metal -levyn käteensä vuoden 2015 alkupuolilla.”

Kovia sanoja, mutta uskotaan.

Lisää luettavaa