Entinen Warbringer-rumpali Nic Ritter on menehtynyt

04.07.2017

Amerikkalaisen Warbringerin ex-rumpali Nic Ritter on kuollut.

Thrash metal -yhtyeen laulaja John Kevill vahvistaa uutisen bändin Facebook-sivuilla, mutta sanoo samalla, ettei tiedä Ritterin menehtymisen yksityiskohtia. Kevillin kokonainen viesti kuuluu näin:

– Joitakin päiviä sitten saimme traagisia uutisia. Entinen rumpalimme Nic Ritter on kuollut.

– Hän menehtyi joko keskiviikkona tai torstaina ja minä kuulin asiasta torstai-iltana. Tiedän vain vähän siitä, miten hän kuoli. En ole nähnyt Niciä moneen vuoteen, mutta juttelin hänen kanssaan muutaman kerran ihan viime aikoina. Tulen aina suremaan sitä, etten saanut nähdä häntä uudestaan, ja että emme koskaan ehtineet yhdessä muistella vanhoja yhteisiä vuosiamme matkustellen ympäri maailmaa.

– Nic soitti noin 400-450 Warbringerin riveissä kesäkuusta 2008 tammikuuhun 2011. Olimme tien päällä sen koko ajan. Hänen suorituksensa Waking into Nightmares -levyllä puski Warbringerin tekniikan ja soittotaitojen standardit uudelle tasolle ja auttoi muokkaamaan bändimme identiteetin siksi, mitä se nykyään on. Hän oli täysin fantastinen soittaja, joka mielestäni kuuluu thrash metal -rumpaleiden todellisiin innovaattoreihin.

– Surullista kyllä, Waking into Nightmares on tietääkseni hänen ainoa äänitetty musiikillinen perintönsä. Mikä sääli, ettei hän koskaan soittanut toisella levyllä. Ainakin tiedän kuitenkin sen, että hän oli erittäin ylpeä työstään tällä levyllä.

– Lepää rauhassa, vanha toveri.

Kevillin alkuperäisen viestin voi lukea Warbringerin Facebook-sivuilta.

 

Lisää luettavaa