Goatwhore astuu ulos mukavuusalueeltaan uuden tuottajan ohjauksessa – kuuntele tulevan levyn nimikkobiisi

04.05.2017

New Orleansissa kaksikymmentä vuotta sitten perustettu black/death metal -yhtye Goatwhore julkaisee seitsemännen pitkäsoittonsa Vengeful Ascension 23. kesäkuuta.

Albumi katkaisee samalla yhtyeen luottotuottajana toimineen Erik Rutanin neljän levyn putken, joka alkoi vuoden 2006 A Haunting Curse -pitkäsoitosta ja päättyi kolme vuotta sitten julkaistuun Constricting Rage of the Merciless -albumiin. Uuden levyn on tuottanut yhtyeen pitkäaikainen äänimies Jarrett Pritchard.

– Rutanin kanssa oli mahtava tehdä töitä, mutta olimme nyt tulleet pisteeseen, jossa halusimme kokeilla jotain uutta ja astua pois mukavuusalueelta, ottaa riskejä. Halusimme lisäksi todella taltioida livesoundimme ytimen ja paras mies siihen oli ottaa tuottajaksi oma äänimiehemme, nokkamies Ben Falgoust kuvailee Facebookissa julkaistulla tiedotteella.

– Uuden levyn kappaleet kuvastavat Goatwhoren kehittymistä ensimmäisestä päivästä nykyhetkeen. Luulen, ettei bändimme ole vieläkään saavuttanut huippuaan vaikka olemmekin nyt lähempänä kuin koskaan aiemmin. Mutta kasvamme ja kehitymme edelleen.

Levyn julkaisee Metal Blade Records. Alla tulevan levyn nimikkokappale, joka löytyy levy-yhtiön Soundcloud-tililtä.

Lisää luettavaa