”Hän on hyvin lahjakas ja ymmärtää, mistä musiikissa oikeasti on kyse” – Anthrax-rumpali haluaisi yhteistyöhön yllättävän nimen kanssa

Charlie Benante hehkuttaa tuoreessa haastattelussaan Jack Whitea.

31.07.2017

Thrash metal -veteraani Anthraxilla on uransa aikana ollut monia erikoisia yhteistyökuvioita, joista klassisin esimerkki lienee yhdessä Public Enemyn kanssa toteutettu räpin ja metallin liitto Bring The Noise. Lisäksi Scott Ian on viime aikoina puhunut haastatteluissa olevansa kiinnostunut tekemään jotain Lady Gagan kanssa sen jälkeen, kun tämä nähtiin Grammy-gaalassa esiintymässä yhdessä Metallican kanssa.

Maximum Inkin haastattelema rumpali Charlie Benante nostaa puolestaan esiin erään toisen mielenkiintoisen nimen, jonka kanssa tämä olisi halukas tekemään musiikillista yhteistyötä. Anthrax coveroikin tämän muusikon jo kuopattua yhtyettä alkuvuodesta julkaistulla For All Kings -seiskaboksillaan, joten aivan täysin puskista ei Benanten heitto tule, vaikka kieltämättä hieman yllättävältä kuulostaakin.

– Olisi todella hienoa tehdä jotain Jack Whiten kanssa. Hän on hyvin lahjakas ja ymmärtää, mistä musiikissa oikeasti on kyse. Hänellä oli aikanaan White Stripes -duo, jossa oli vain hän ja rumpali. Se oli bluesahtavaa, mutta meni jonnekin paljon sitä pidemmälle ja oli todella aikaansa edellä, Benante hehkuttaa.

Lisää luettavaa