”Hän on liian kiireinen meille” – Dream Theater kommentoi Mike Portnoyn kanssa soittamista

24.02.2017

Dream Theaterissa koettiin miehistönmuutos, kun rumpali Mike Portnoy lähti vuonna 2010 yhtyeestä. Hän ehti soittaa bändissä vuodesta 1985 lähtien, jolloin yhtye tosin kulki vielä nimellä Majesty. Portnoyn jälkeen rumpalin paikan yhtyeessä otti Mike Mangini.

Nyt Dream Theater on Images, Words & Beyond -kiertueella juhlistamassa 25 vuotta täyttänyttä läpimurtolevyään Images and Words ja soittaa sen läpi kokonaisuudessaan kiertueen jokaisella keikalla.

Kitaristi John Petrucci ja kosketinsoittaja Jordan Rudess osallistuivat taannoin Hollannissa tilaisuuteen, jossa fanit saivat esittää heille kysymyksiä.

Yksi kysymyksistä  koski Portnoyta. Fani tiedusteli, tullaanko Portnoy näkemään Dream Theaterin kanssa lavalla edes yhtenä iltana, kuten yhtye on aikoinaan tehnyt entisen laulajansa Charlie Dominicin ja kosketinsoittajansa Derek Sherinianin kanssa.

”Meillä ei ole suunnitelmissa mitään sellaista. Mike on mahtava ja hänellä on monta projektia meneillään”, Petrucci aloittaa.

”Hän on liian kiireinen meille”, Rudess heittää väliin hieman vitsaillen.

”Hänellä on 20 bändiä. En usko, että hänellä on aikaa. Mutta joo, tällä Images and Wordsin juhlakiertueella meillä ei ole vanhojen jäsenten vierailuja”, Petrucci jatkaa.

Portnoy soitti vastikään Dream Theaterin ”12 askeleen ohjelman” läpi syntymäpäivillään Cruise to the Edge -risteilyllä, jonne asetti kutsun muulle Dream Theater -porukalle. Yhtye ei kuitenkaan vastannut tähän.

Dream Theaterin juhlakiertue saapuu Helsingin Jäähalliin 27. helmikuuta.

Lisää luettavaa