Herranjestas! Tool-leiristä kantautui uuteen levyyn liittyviä mainioita uutisia

18.02.2017

Harvoja levyjä on odotettu ilmestyväksi yhtä hartaasti ja tuskansekaisella innostuksella, kuin jatkoa vaihtoehtometalliyhtye Toolin vuonna 2006 julkaistulle 10,000 Days -albumille. Kyseisen Iisakin kirkon valmistumista ovat hidastaneet niin lakisyytteet kuin soittajien taipumus perfektionismiin.

Viimeisimpien tietojen mukaan yhtyeen soittoniekat eli Adam Jones, Justin Chancellor ja Danny Carey ovat hioneet sävellyksiä kuntoon jo vuoden päivät, mutta laulaja Maynard James Keenan ei ole juurikaan ollut mukana missään työstävaiheessa. Nyt ilmeisesti levy on jo siinä pisteessä, että jopa Maynard saa kääriä hihansa ja alkaa tositoimiin, ainakin mikäli yhtyeen nettisivujen verkkoherran tuoreinta päivitystä on uskominen.

”Juttelin Dannyn kanssa viime yönä ja hän kertoi minulle, että bändi on siirtynyt väliaikaisesti suurempaan tilaan (kaupungin toisella laidalla), jossa Maynard voi työstää lauluja uuteen materiaaliin. Tiedän, että hän on tehnyt niin jo jossain määrin, mutta nyt hänellä on enemmän tilaa ja parempi laulukoppi hoitaa omia hommiaan”, verkkoherra kirjoittaa.

Ihmeiden aika ei siis ole ohi! Kenties levyn tekemiseen menee sittenkin vähemmän aikaa mitä aikanaan Chinese Democracyyn upposi. Jäämme seuraamaan tilannetta!

Lisää luettavaa