Inferno tarjoaa: katso uusi Random Eyes -video!

30.03.2012

Stand Your Ground -biisin video on komeata katseltavaa.

Kuva: Random Eyes

Random Eyes julkaisi viime vuonna Light Up -albumin. Nyt Stand Your Ground -biisistä on julkaistu musiikkivideo, jonka Inferno tarjoaa katseltavaksi yksinoikeudella.

Video kuvattiin loppuvuodesta 2011 aidoilla moottoripyörätalleilla. Sen on tuottanut HMC The Independent Production Company. Efektit ovat OneFx:n käsialaa ja editoinnista vastasi Volume Tuotanto.

– Lavastimme tilaan laittoman nyrkkeilymatsin, jonne vanha ja kovia kokenut haastaja saapuu ottamaan mittaa nuoremmasta mestarista, ohjaaja Saku Perintö kertoo.

Random Eyes on laulaja Christian Palinin mukaan tällä hetkellä tekemässä chill out -henkistä albumia, jossa bändin vanhat biisit puetaan jazzin ja popin tunnelmiin.

– Bändistä löytyy paljon kykyjä ja tällä tavalla voidaan tuoda uutta sävyä markkinoille. Olen itse ex-pianokonsertisti ja musiikkiopettaja.

Palin on harmissaan siitä, että Light Up -levy ei ole saanut ansaitsemaansa huomiota.

– Se on hyvä levy mutta valitettavasti markkinointi oli hoidettu päin vittua ja levystä ei tullut mitään. Nyt olen ottanut kokonaan bändin haltuun. Minä toimin managerina ja kokonaisvaltaisena johtajana. Jos keikoille halutaan, niin lähdetään sitten kun mua nappaa, mies naurahtaa.

Katso Stand Your Ground -video alta!

Lisää luettavaa