Inferno tarjoaa: kuuntele uusi Bloodred Hourglass -levy!

17.08.2012

Kuva: Jesse Haaja

Mikkeliläinen thrash-ryhmä Bloodred Hourglass julkaisee Lifebound-debyyttilevynsä viikon päästä. Inferno tarjoaa mahdollisuuden kuunnella albumia jo nyt! Mukana myös bändin kommentit kappaleista.

[TÄMÄ KUUNTELUKAMPANJA ON PÄÄTTYNYT.]

We Lived Like Kings

Levyn aloittava instrumentaali, kitaristi Antti Nenosen käsialaa oleva melodinen modulaatiomasturbaatio. Kunnia elämälle ja kuninkaille!

Above All

Amerikan meininkiä. Ennen kaikkea BRHG:lle tyypillistä groovailua, jyrkkää punnerrusta ja tiukkaa kaarrekiihtyvyyttä. Omistettu puhujille ennen tekoja.

Speed Superstar

Toinen videobiisi. Tykki main-riffi, juntta a-osat, stadionkertsi ja killeri soolo. End of fucking story. Päätyi työnimellä levylle.

Arcadia

Tää on niin tätä: thrashin, punkin ja hc:n yhdistelmää. Potkii eteenpäin kuin hirvi, mutta osaa antaa myös rauhoittua. Lyriikat ojentaa sentteriä kaiken maailman oikeistopopulisteille ja saarnamiehille, jotka lietsovat vihaa ja pelkoa erilaisuutta vastaan.

Castle Ashtray

Levyn ja bändin pomppuhevi- ja elämäntapa-anthem. Kapakan kulmasta Nirvana-fillillä disco-infernon kautta jojoon roikkumaan. Perus lauantai-ilta.

Ghost Wounds

Välikuolema. Levyn hengähdystauko, jonka melodinen teema kummittelee jo vuosien takaa. Löysi paikkansa vedenjakajaksi tälle levylle.

Scapegoat

”Only the strong survive.” Aggressiivisemman puolen levystä aloittava, hieman jenkkilän ja tarkemmin jo edesmenneen suuren metallibändin suuntaan kumartava tykitys. Breakdownissa basisti Moilasen five seconds of fame.

Leverage

Levyn nopeampaa antia. Reilun parin minuutin thrashpläjäys, jossa ei paljoa jarrutella. Lyyrisesti omistettu kaikille, jotka ovat meitä potkineet eteenpäin ja tukeneet tällä tiellä. ”Good to have you brothers around me.”

The Conquerer

Tempoiltaan jatkaa levyn rässäävimmällä otteella. Valloittaja Jarkko Koukonen revittelee koko vokaaliarsenaalillaan yli seitsemän meren. Nenosen ja Jarkko Tiilikaisen soolobattle.

Of Regret, Fear and Forgiveness

Taitaa olla levylle ensimmäisenä syntynyt biisi. Hieman eeppisempää lähestymistä havaittavissa, tunteiden laaja skaala esittäytyy turpaanvedon ja fiilistelyn välillä.

We Die Like Heroes

Kiekon päättävä ralli vetää lankoja yhteen niin nimensä kuin tematiikkansa puolesta. Levyn läpi kantava line ”Live like a king, die like a hero” niputtaa paketin kasaan, ja ympyrä sulkeutuu.

Lisää luettavaa