Inferno tarjoaa: kuuntele Year of the Goatin debyytti!

30.11.2012

For the King

Tämä on tarina pimeyden voimien maagikoista, jotka kokoontuvat yhteen mustaan juhlaan nimeltä Missa Niger, jota pidetään Luciferille. He tuovat uhrilahjoja mestarille, joka seisoo alttarin edessä. Kuu muuttuu punaiseksi, Luciferin siivet nousevat ja ympäröivät verenpunaisen kuun. Voimat jotka syleilevät tätä yötä ovat alkusoittoa uudelle maailmanjärjestykselle!

Angels’ Necropolis

Lucifer kulkee maan päällä ja etsii suurta tammea, joka sisältää voimakkaan eliksiirin. Puu seisoo enkeleiden hautuumaalla. Tammi imee itseensä kuolleiden taivaallisten olentojen salaisuudet. Kun arkkienkeli viiltää valtavan lehtipuun suonta ja juo siemauksen, hänestä tulee kaikkivaltias!

Spirits of Fire

Tämä tarina on yksi visioista, joita T. Sabbathi näki eräässä mustan magian meditaatiosessiossaan. Hän katseli meditaationsa aikana tätä rituaalia toisessa ulottuvuudessa.

Circle of Serpents

Mies etsii Lilithiä, jolle haluaa orjaksi ja rakastajaksi. Hän on polvillaan ja huutaa pimeyden kuningatarta. Lilith ilmestyy ihanassa olomuodossa. Ihastuksesta henki salpautuneena mies kompuroi Lilithiä kohti ja antaa hänelle rakkauden merkiksi sielunsa.

Voice of a dragon

Suuri taistelu! Joskus on taisteltava sen eteen, mihin uskoo. Tämä biisi kertoo Luciferista komentamassa vasenkätistä viikatemiestä ”lohikäärmeen äänellä” suureen taisteluun Jumalan enkeleitä vastaan.

This Will Be Mine

Kosto! Yksinkertaista. Kun on pudonnut pohjalle, on nostettava itsensä ylös ja ryhdyttävä tosissaan hakemaan sitä mitä haluaa. Tuhoa vihollisesi ja nouda palkintosi! Teksti on kirjoitettu Luciferin näkökulmasta, kun hän putoaa taivaasta ja siitä, kuinka hän muuttaa Jumalan karitsat seuraajikseen, jotka rakentavat Luciferin temppelin Jumalan raunioista.

I’ll Die for You

Hän haluaa hylätä maallisen tomumajansa ja antaa sielunsa Lucem Ferrelle.

Thin Lines of Broken Hopes

Tämä biisi kertoo Luciferin valoon astumisesta. Jotta mieli voi olla vapaa, on hylättävä kapeakatseinen ajattelu ja yleisesti hyväksytyt normit. Vapauta itsesi Luciferin valossa.

Lisää luettavaa