Jonathan Davis: ”Uusi Korn-levy muistuttaa paljon Untouchablesia”

27.07.2016

Uransa kahdennentoista studioalbumin The Serenity of Sufferingin 21. lokakuuta julkaiseva pomppumetallilegenda Korn on ehtinyt esittelemään tulevaa levyä varsin räväkällä Rotting in Vain -singlellä.

Kappale antoi vihjeitä siitä, että yhtyeen soundi olisi palaamassa takaisin ”vanhoihin hyviin aikoihin”, minkä laulaja Jonathan Davis pystyy allekirjoittamaan.

– Mielestäni uusi levy muistuttaa paljon Untouchablesia (2002), koska se on mielestäni paras Korn-levykokonaisuus. Uuden levyn äänivalli on massiivinen ja tuotanto huippuluokkaa; rakastan laulusoundiani, ja mielestäni musiikki on aivan loistavaa. Se on vanhaa kunnon Kornia, raskasta ja groovaavaa kamaa, mutta mukana on myös uusia ja tuoreita juttuja, joista pidän, Davis kertoi Billboardin haastattelussa.

– Mukana on myös elektronisia juttuja, koska rakastan niitä. Olen erittäin ylpeä levystä. Se, mikä erottaa uuden levyn edellisestä on, että nyt mukana on paljon coolia ja monipuolista kamaa. Elektroniset jutut eivät puske liikaa päälle, sillä levy on todella raskas. Jokainen meistä halusi tehdä raskaan levyn, ja mielestämme onnistuimme siinä.

Tältä vuonna 1993 perustettu Korn näyttää ja kuulostaa vuonna 2016.

Lisää luettavaa