Kasarihevin överein bändi tekee yllättävän paluun – rummuissa Lamb of Godin Chris Adler

01.12.2016

Nitro on vuonna 1987 toimintansa aloittanut glam metal -yhtye, joka eräänkin kuvailun mukaan ”sai muun glam-skenen vaikuttamaan tiukkapipoisilta ja säädyllisiltä esikaupunkikotiäideiltä.” Yhtye muistetaan parhaiten Michael Angelo Bation nelikaulaisista kitaroista ja Jim Gilletten lasialeikkaavasta laulusta.

Vuonna 1993 pillit pussiin laittanut yhtye tekee nyt uuden tulemisensa ja nostovoimaa haetaan hivenen yllättävältä suunnalta, nimittäin rumpusetin taakse istuu Lamb of Godista tuttu Chris Adler. Kyllä, luit oikein.

Blabbermouthin julkaiseman tiedotteen mukaan yhtye suuntaa studioon tuottaja Josh Wilburin (mm. Lamb of God, Megadeth, Korn, Avenged Sevenfold) kanssa. Levy tulee ulos syksyllä 2017 ja sitä seuraa maailmankiertue.

– En tiedä, kuka jakelee numeroani planeetan lahjakkaimmille muusikoille, mutta en voisi olla enempää innoissani! Chris Adler kommentoi ja viittaa tällä taannoiseen Megadeth-tuurauspestiinsä.

– Muistan joskus miettineeni, miltä kuulostaa metallibändi, jolla on kaikki huijauskoodit käytössään ja, no, enpä ihmettele enää! Bändin materiaalin moderni soundi ja groove löi minut ällikällä. Kaaos on valjastettu ja se on todella raskasta kamaa, Adler hehkuttaa.

Lisää luettavaa