Kirk Hammett esiintyy tulevalla Exodus-levyllä

27.07.2014

Vuosina 1979-1983 Exodusissa soittanut Metallica-kitaristi Kirk Hammett soittaa tietojen mukaan bändin tulevalla levyllä Blood in, Blood Out. Kovin näkyvästä vierailusta ei kuitenkaan ole kyse, sillä Hammett on uhrannut arvokasta aikaansa raapimalla yhden soolon yhteen kappaleeseen.

Ajatus levyvierailusta syntyi Hammettin käväistyä lavalla helmikuisella Exodus-keikalla. Mies kertoi projektista Rolling Stone -lehdelle:

”Tämän soolon äänittäminen oli minulle iso juttu, koska Exodusin demojen ohella tämä on ainoa kerta, kun olen nauhoittanut jotain tälle bändille.”

Sessioiden aikana hän teki pitkästä aikaa yhteistyötä nykyisin myös Slayerissa kitaroivan Gary Holtin kanssa:

”Soitin aluksi aika siistin soolon purkkiin ja Gary soitti heti perään omansa. Kuuntelin sen, ja ajattelin, että meininki on jälleen aivan kuin vuonna 1982 – minä ja Gary yritämme soittaa toisiamme suohon omilla sooloillamme! Mikään ei ole muuttunut ja minä rakastan sitä. Rakastan näitä jätkiä. Olen tuntenut heidät suurimman osan elämästäni, ja olen todella iloinen, että pääsin viimein äänittämään jotain heidän kanssaan.”

Syyskuussa Nuclear Blastin kautta ilmestyvä albumi on myös paluulevy laulaja Steve ”Zetro” Souzalle, joka palasi bändiin kymmenen vuoden breikin jälkeen.

Lisää luettavaa