Life of Agonyn keikka peruttiin naisopettajan uhkailtua terrori-iskulla – halusi ”iskeä moniin ihmisiin paljon reikiä”

Epäilty halusi myös tappaa itsensä suosikkiyhtyeensä suosikkibiisin soidessa.

22.05.2018

Life of Agony joutui perumaan viime lauantaina (19.5.) suunnitellun keikkansa Las Vegasin Beauty Barissa turvallisuussyistä, kun opettajana työskennellyt Leslie McGourty oli lähetellyt ystävilleen viestejä, joissa tämä uhkasi tekevänsä itsemurhaiskun konserttiin, uutisoi Las Vegas Now.

McGourty oli lähetellyt tuttavilleen uhkaavia viestejä, joissa tämä kehuskeli aikovansa iskeä suosikkiyhtyeensä Life of Agonyn keikalle, vahingoittavansa yleisöä ja lopulta tappavan itsensä. Hän kertoi viesteissään muun muassa haluavansa ”iskeä moniin ihmisiin paljon reikiä” ja että hänellä on ”keinot, motiivi ja älyä” iskun toteuttamiseen. McGourty viittasi useissa viesteissä myös muun muassa 1. lokakuuta sattuneeseen iskuun, jossa Stephen Paddock ampui yli 50 kantrimusiikkifestivaaleilla ollutta ihmistä juhla-alueen vieressä sijainneesta hotellihuoneestaan.

”Kuvittele tietäväsi tarkalleen se hetki, jolloin kuolet. Tiedät, että suosikkiyhtyeesi soittaa sillä hetkellä suosikkikappalettasi. Liian täydellistä”, McGourty oli viestittänyt ystävälleen.

Las Vegas Now’n mukaan viranomaiset pidättivät McGourtyn keskiviikkona 16. toukokuuta terrori-iskun suunnittelusta epäiltynä, mutta päästivät hänet kuitenkin ennen konserttia vapaaksi takuusummaa vastaan. Beauty Barin edustaja kommentoi uutisryhmälle konsertin toteutuvan ja baarin lisäävän järjestyksenvalvojien määrää, mutta Life of Agony katsoi parhaaksi ottaa uhkailut todesta ja perua keikan.

Lisää luettavaa