Megadethin Metalfest-keikka Kroatiassa: yleisö vaati W.A.S.P.ia lavalle ja Mustainea heitettiin kivellä

Jaa Facebookissa
MEGADETH_0070_HR

Joku järki nyt pitäisi kai festariyleisölläkin olla. Ei tarvisi kiviä sentään heitellä.

Kuva: Roadrunner

Kroatian Metalfest-keikka loppui toissapäivänä Megadethiltä lyhyeen, kertoo Classic Rock. Yleisö oli hermostunut pahanpäiväisesti huhusta, jonka mukaan Dave Mustainella ja Blackie Lawlessilla olisivat menneet sukset ristiin. W.A.S.P. peruutti nimittäin keikkansa samassa tapahtumassa ja yleisö näki Mustainessa syntipukin tähän menetykseen.

Huhua ei missään vaiheessa varmistettu, mutta sehän ei tunnetusti haittaa mitään, kun lynkkausmentaliteetti nousee. Yleisö huusi W.A.S.P.ia lavalle Megadethin keikalla raivokkaasti. Keikka päättyi lopulta siihen, että Dave Mustaine sai kiven päähänsä.

Tässä vielä mieltä ylentävää videokuvaa tapahtuneesta.

 • http://www.facebook.com/jani.liimatta Jani Liimatta

  Ääliömäistä käytöstä. No, kusipäitä on näemmä paremmissakin piireissä..

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000282917523 Tuomo Laulainen

  mahtanu olla hienoa soittaa tuolla 😀

 • MUMMO

  olisivat tehneet niiku vanhaan neuvosto aikaan ja jyränneet yleisön tankeilla

 • Miikamo

  W.A.S.P :)

 • Sami Vaarala

  Ihmiset ja ihmisten loputon idioottimaisuus…

  ”Kyllä. Kyllä. Tosi tarina – Ensinnäkin se oli juhla, joten emme saaneet tehdä soundcheckkiä ollenkaan. Intro lähtee soimaan ja tavaraa lentää lavalle, näin kaikkea tyhjistä viskipulloista putkenpätkiin ja kuolleisiin kaneihin. Se oli hullua. Soitimme 50 minuutin settin, mutta sitä et ymmärrä, että soitimme koko setin. Me ei vain juurikaan puhuttu yleisölle. Hulluinta oli se, että jokainen eturivissä oleva oli katsomassa meitä, kun taas jokainen takana oleva häiritsi ja heitteli paskaa meitä päin. Muistan jutelleeni näiden ihmisten kanssa, jotka olivat ajaneet 12 tuntia nähdäkseen meidät ja esiintymisemme ja he olivat siitä niin iloisia. Joten me pysyimme lavalla ja saimme osumaa kaikesta ja minä todella tarkoitan, että kaikesta. Aloittelimme viimeistä kappaletta ja muistan sanoneeni “kaikille teille, jotka tulivat katsomaan meitä, kiitos todella paljon! Kaikille teille, jotka ovat niin pelkureita, että haluavat heittää tavaraa bändiä päin – kaikille teille, jotka yrittivät estää meitä esiintymästä, te ette voittaneet.” Soitimme viimeisen kappaleen ja kävelimme pois lavalta.” – Corey Talor