Melodeathia Tampereelta – Kuuntele Drawn Awaken ep

The New Era julkaistaan 11.11.

03.11.2014

Drawn Awake julkaisee uuden ep:nsä 11. marraskuuta. The New Era tarjoilee kolmen biisin verran melodista deathia. Laita tamperelaisbändin ep soimaan ja lue soittimen alta yhtyeen kitaristien, Henri Vuorelan ja Lassi Tiaisen, kommentit kipaleista.

1. The New Era
Julkaisun nimikkobiisi valikoitui helposti avausraidaksi sanojen ja fiiliksen perusteella, aloittaen samalla yhtyeen uuden aikakauden. Lyhyen intron jälkeen levyn varsinainen tykitys saa alkaa. Biisi on luonteeltaan melodinen, mutta toteutus on enemmän riffipohjainen kuin perinteinen sointu + melodia.

2. You Will Fall
Kaksinaamaisuus, manipulointi ja muut vastaavat kusipäiset piirteet kuvaavat tämän menevän veisun oman elämänsä antisankaria. Aiheeseen verrattuna You Will Fall ei kuitenkaan kuulosta niin synkältä kuin voisi kuvitella, vaan on suorastaan uitettu raikkaassa nuottiliemessä. Biisissä onkin niin paljon melodioita, että Lassi saa pitää delayn pohjassa alusta loppuun saakka.

3. Diversion
Diversion on hieman progressiivisempi ralli, jonka rumpusovitukset ja sooloilut edustavat ep:n tiukinta osastoa. Kevyestä introsta raskaiden säkeiden kautta ilmaviin kertosäkeisiin johdatteleva rakenne jakautuu lopulta pitkään outroon, johon koko ep on hyvä lopettaa.

Lisää luettavaa