”Olemmeko me niin tylsiä?” – Disturbedin nokkamies tylytti katsojaa keikalla

25.03.2016

Disturbedin taannoinen keikka Texasissa sai odottamatonta maustetta, kun bändin nokkamies David Draiman yhtäkkiä kimpaantui yleisössä seisovalle naiselle. Koko keikan ajan älypuhelimellaan roikkunut leidi kirvoitti loukkaantuneelta laulajalta melkoisen täyslaidallisen, joka internetin ihastukseksi tallentui myös videolle:

– Hei, siellä parvekkeella, mitä teidän kanssanne pitäisi oikein tehdä? Varsinkin tämä tässä, joo, sinä brunette siinä. Terve, miten menee? Siis mikä on niin tärkeää jossain tuolla maailmassa, että sun täytyy tekstailla puhelimellasi koko helvetin keikan ajan? Koko keikan! Olet ihan eturivissä – näen sinut ihan kirkkaasti. Sulla on ollut naama helvetin puhelimessasi koko saamarin keikan ajan. Olemmeko me niin tylsiä?

Pienen tauon jälkeen Draiman päättää, ettei ole lopettanut:

– Äläkä käske minun painua helvettiin: teit sen jo ihan sillä, kun tuijotit puhelintasi sen sijaan, että seuraisit mitä täällä tapahtuu.

– En minä ole väärässä. Olenko väärässä? Jos itse olisit täällä lavalla, ja minä tekisin saman sinulle, miltä sinusta tuntuisi? Ihan tosissaan! Se on helvetin epäkohteliasta. Se on!

– Jos et halua katsoa, niin älä katso. Mutta älä silloin hitto vieköön seiso siellä tasan lavaa vastapäätä, parvekkeen eturivillä, missä kaikki näkevät sinut tekstailemassa koko helvetin illan puhelimellasi.

Sitten laulaja koettaa hieman sovitella…

– Mitä jos tehdään näin: voisitko edes luvata minulle, että huomiosi on täällä koko loppukeikan ajan?

…mutta yritys ei ota tulta alleen.

– Nyt hän on kettuuntunut. Hänen mielestään olen tehnyt hänelle jotain väärin. Mahtavaa.

– Tervetuloa internetin aikakauteen, hyvät naiset ja herrat.

Lisää luettavaa