Pidätkö Lamb of Godista ja viskistä? Tässä sinulle turistikohde!

18.07.2014

Lamb of Godin rumpalina paremmin tunnettu Chris Adler on aloittanut uuden aluevaltauksen. Adler on lyönyt hynttyyt yhteen ystävänsä, richmondilaisravintoloitsijan Will McCormackin kanssa. Herrat avaavat lokakuussa Big Whisky Grill -nimisen ravintolan.

McCormackin alkuperäinen Whisky Grill on suosittu paikallisravintola, jonka tilat eivät enää riitä vastaamaan kysyntää. Adlerin ja McCormackin yhteinen ravintola tulee korjaamaan tilanteen 600 asiakaspaikallaan.

”En aio istua VIP-alueella pätemässä. Minut löytää baaritiskin takaa kaatamassa kultaa laseihin. Olen innoissani ja toivon, että saamme luotua ystävällisen ja tasokkaan paikan yhteisöllemme ja vieraillemme”, Adler kertoo Richmond.comille.

Ja sitä kultaahan löytyy: Big Whisky Grillin baaritiskin takaa löytyy Adlerin lisäksi 700 viskilaatua, 150 käsityöläisolutmerkkiä ja 200 viiniä. Juomavalikoiman lisäksi ravintolan erikoisuutena on kaksi keittiötä – toisessa valmistetaan ruoka steriilissä ympäristössä, jotta myös allergioista kärsivät uskaltavat syödä.

”Vaimoni on kärsinyt vakavista ruoka-aineallergioista koko ikänsä, eikä ole voinut syödä turvallisesti ravintoloissa – eikä hän ole yksin ongelmansa kanssa. Haluan luoda turvallisen ja mukavan ympäristön myös heille”, Adler lisää.

Mikäli lomasuunnitelmat vievät jostain syystä Richmondin suuntaan syksyllä, Big Whisky Grill on varmasti poikkeamisen arvoinen paikka.

Lisää luettavaa