Pitkän linjan progemetalliyhtyeen ja laulajan tiet erkanevat – Thresholdin keulille tuttu mies menneisyydestä

27.03.2017

Esikoisalbuminsa Wounded Land jo vuonna 1993 julkaissut brittiläinen Threshold jatkaa kohti uusia seikkailuja ilman pitkäaikaista laulajaansa Damian Wilsonia. Tarkempaa syytä päätökselle ei kerrota.

”Tämä ei valitettavasti ole yhteinen päätös, mutta kunnioitan sitä siitä huolimatta. Olin sitoutunut uuteen levyyn ja kiertueeseen, kun sain kuulla yhtyeen jatkavan ilman minua. Heillä on oikeus tehdä kuten parhaaksi näkevät, mutta onhan se vaikeaa erota porukasta, jonka kanssa on kokenut niin paljon asioita”, Wilson kirjoittaa Facebook-sivuillaan.

Yhtye tiedottaa aloittavansa seuraavan kappaleen bändin tarinassa debyytilläkin laulaneen Wilsonin sijaan keulillaan Glynn Morgan. Morgan on ollut aiemminkin bändin laulajana vuosina 1994–1996 sekä vuonna 2008 julkaistulla Paradox-singlekokoelmalla. Nyt hän palaa parhaillaan studiossa työskentelevän yhtyeen seuraan työstämään Thresholdin yhdettätoista pitkäsoittoa Legends of the Shires.

”Olin onnesta soikeana kun sain puhelun. On suuri kunnia olla jälleen osa Thresholdin tarinaa ja työskennellä Karlin [Groom, kitaristi] ja Richardin [West, koskettimet] kanssa. En malta odottaa studioon pääsyä, uusi materiaali on saanut minut jo nyt koukkuun!” hehkuttaa Morgan.

Uusi levy julkaistaan myöhemmin syksyllä. Marraskuussa Threshold suuntaa Euroopan-kiertueelle Damnation Angels ja Day Six seuranaan.

Lisää luettavaa