Sodomilta ulos uusi ep

Saksalaisen thrash metalin kovaan kolmikkoon kuuluvan Sodomin uusi ep toimii maistiaisena tulevalta kokopitkältä levyltä.

19.10.2014

Julkaisujensa kanssa tasaista tahtia läpi vuonna 1981 startanneen uransa pitänyt Sodom lyö ulos uuden ep:n. 1. joulukuuta ilmestyvä Sacred Warpath -ep sisältää uuden nimikkobiisin ohella kolme livetaltiointia.

Basisti-laulaja Tom Angelripper kertoo tulevasta:

”Sacred Warpath kirjoitettiin alkujaan seuraavalle kokopitkälle levylle, mutta ajattelimme, että biisi on hyvä julkaista esimerkkinä tulevasta materiaalista. Levy tulee olemaan raaka ja brutaali heijastus kaikesta siitä mikä pelottaa meitä ja aiheuttaa meille painajaisia. Aivan kuten tämä vihantäytteinen maailma, jossa elämme. Kyseessä on ehkä aidoin julkaisumme tähän saakka.

Mitä bonusmateriaalin tulee, ep sisältää kolme tänä vuonna äänitettyä livebiisiä, ja julkaisusta tulee varmasti haluttu keräilijöiden keskuudessa. Kansitaide on uusintavedos vanhasta demokannesta, jonka tein joskus 1980-luvulla. Maalauksesta vastaa Christian Ermel.

Tämä kaikki saattaa vaikuttaa aika oldschoolilta, mutta se on tarkoituksellista. Tällaisia me olemme aina olleet ja tulemme aina olemaankin.”

Sacred Warpath julkaistaan cd:nä ja kymppituumaisena vinyylinä. Vinyylipainos on rajattu tuhanteen kappaleeseen.

sodom_sacredwarpath2014

1. Sacred Warpath
2. The Saw Is the Law (live)
3. City of God (live)
4. Stigmatized (live)

Lisää luettavaa