Suomalainen Baton Rogue Morgue keikoille legendaarisen W.A.S.P.-kitaristin kanssa

02.02.2014

Hard rock -yhtye Baton Rogue Morgue (BRM) soittaa huhtikuussa neljä Suomen-keikkaa yhdessä legendaarisen entisen W.A.S.P.-kitaristin Chris Holmesin kanssa.

Baton Rogue Morgue on saanut juuri valmiiksi debyyttialbuminsa, jota bändi työsti yli vuoden ajan tuottaja-äänittäjä Ilkka Wirtasen kanssa HIP-studiolla Helsingissä. Samoissa tiloissa toimii myös Pekka Ruuskan luotsaama Kaiku Agency, joka toimii BRM:n keikkamyyjänä.

Ilkka Wirtanen on myös Reckless Loven tuottaja, äänittäjä ja biisintekijä. Kansainvälinen laatu kuuluu myös BRM:n levyllä ja bändi tähtääkin kansainvälisille markkinoille.

BRM on soittanut jo aiemmin kaksi Amerikan-kiertuetta, soittanut pääesiintyjänä festivaaleilla Australiassa, Italiassa ja Kroatiassa, ja kiertänyt myös huippuartistien, kuten L.A.Gunsin, Hardcore Superstarin, Y&T:n ja Lizzy Bordenin kanssa.

Baton Rogue Morgue onkin tällä hetkellä yksi Suomen kuumimpia rock bändejä yhdessä Reckless Loven ja Santa Cruzin kanssa.

Chris Holmes lentää Los Angelesista Suomeen ainoastaan soittaakseen Baton Rogue Morguen kanssa. Keikoilla bändi soittaa noin neljänkymmenen minuutin setin omia biisejä uudelta levyltä, jonka jälkeen Chris Holmes tulee lavalle, ja soittaa BRM:n kanssa W.A.S.P.-klassikoita, kuten Wild Child, I Wanna Be Somebody, Love Machine ja Blind in Texas.

Baton Rogue Morguen laulaja Lee Angel on myös ajankohtainen Voice of Finlandissa jossa hän raivasi tiensä jatkoon ja Michael Monroen tiimiin.

Keikat:

KE 2.4 Taidetehdas / Porvoo
TO 3.4 Rooster / Tampere
PE 4.4 Suistoklubi / Hämeenlinna
LA 5.4 Gloria / Helsinki

Lisää luettavaa