”Tämä vuosi ei ole ollut helppo” – Five Finger Death Punch -nokkamies raportoi tilastaan, palaa lavalle elokuussa

Ivan Moody kiittää bänditovereitaan, perhettään, ystäviään ja faneja saamastaan tuesta.

13.07.2017

Pitkään päihdeongelmien kanssa paininut Five Finger Death Punch -laulaja Ivan Moody jätti alkukesästä yhtyeen kiertueen kesken ja kirjautui katkaisuhoitoon. Nyt Moody on julkaissut yhtyeen Facebook-sivuilla tilannepäivityksen, jossa tämä kertoo olevansa edelleen hoidossa, mutta palaa keikkalavoille elokuun lopussa, jolloin Five Finger Death Punch aloittaa kiertueen Pohjois-Amerikassa.

”Halusin lähettää teille, rakkaat fanit, syvimmät anteeksipyyntöni, etten pystynyt hoitamaan Euroopan-kiertueemme kaikkia keikkoja. Olen nyt hoitolaitoksessa parantamassa riippuvuutta, joka on aiheuttanut minulle ongelmia koko elämäni. Rakastan teitä ja bändiäni, en pysty kuvittelemaan elämää ilman sitä”, Moody kirjoittaa.

Moody aikoo nousta lavalle seuraavan kerran 19. elokuuta, kun yhtye konsertoi Springfieldissä, Illinoisissa. Moody kiittelee tuuraajanaan toiminutta Tommy Vextiä, ”veljiään” Five Finger Death Punchissa, perhettään ja ystäviään, jotka ovat tukeneet häntä hänen terveyden- ja elämäntilastaan huolimatta.

”Ennen kaikkea haluan kiittää kaikkia faneja saamastani tuesta. Tämä vuosi ei ole ollut helppo, mutta teidän rohkaisunne ja positiivisuutenne antaa minulle voimia jatkaa.”

Lisää luettavaa