Tässä neljä kotimaista vaihtoehtoa AC/DC:n uudeksi laulajaksi

10.03.2016

36 vuotta AC/DC:n keulilla vaikuttanut Brian Johnson sai lääkäriltä määräyksen lopettaa keikkailu kuuroutumisen uhalla. AC/DC:n alkuperäislaulaja, kokonaiset 10 kuukautta mukana ollut, Dave Evans ojensi bändille auttavan kätensä kalastellen paikkaa Johnsonin saappaissa.

Kuten me tiedämme, parhaat laulajat tulevat Suomesta. Laadimme AC/DC:lle valmiin shortlistin laulajakandidaatiksi.

07RANGER150502-MikkoPylkko

Dimi Pontiac
Laulava Ranger-basisti sopisi aussibändiin sekä showmaneeriensa että äänensä puolesta. Mies on helppo kuvitella puimaan nyrkkiä ilman bassoakin ja tavaramerkiksi muodostuneesta powerkiekaisusta ei ole pitkä matka Johnsonin raspivenytyksiin. Pesti AC/DC:ssä vaatisi kuitenkin luultavasti komeista hevosenkenkäviiksistä luopumista.

Veeti_promo_2

Veeti Kallio
Kallio on esittänyt AC/DC-kappaleita keikoillaan vuosikausia niin taidolla, intensiteetillä kuin ilolla. Ei ole myöskään vaikea nähdä näyttävää ja raamikasta laulajaa kannattelemassa koulupukuun sonnustautunutta kitaristia harteillaan.

wacken-stevenseagulls

Tomi “Remmel” Tajakka
Steve’n’Seagullsin coverversiot eivät ole niitä alkuperäisille uskollisimpia, mutta kenties tässä on se juju. Turha yrittää korvata Johnsonia väistämättä heikommalla kloonilla; kunhan kappalemateriaali on hallussa ja hurtti huumori messissä.

Riitta-Supperi_VickyRosti

Virve Rosti
Vuosien tuoma kokemus, vankkumaton työmoraali ja rockiin istuva lauluääni puoltavat Vicky Rostin valintaa AC/DC:n keulille. Ja onhan Sata salamaa Suomen Thunderstruck.

Lisää luettavaa