Tony Mills, 57, on kuollut – syöpä vei entisen TNT-laulajan

R.I.P. Anthony Paul Mills, 7.7.1962 - 18.9.2019

19.09.2019
Kuva: TNT- ja Shy-yhtyeistä tuttu laulaja Tony Mills on menehtynyt syöpään, joka diagnosoitiin vain puoli vuotta sitten. Tonyn vaimo Linda kertoi suru-uutisesta sosiaalisen median välityksellä. Tony Mills oli kuollessaan 57-vuotias. "Hän eli elämäänsä täysillä viimeiseen hengenvetoon saakka. Hän halusi elää, muttei pelännyt kuolemaakaan", Linda kirjoittaa koskettavassa muistokirjoituksessaan. "Läheiset muistavat hänet hellänä ja ystävällisenä sieluna, omistautuneena puolisona, joka rakasti hiljaista elämää, eläimiään ja moottoripyöriään. Hänen huumorintajunsa oli terävä. Hänen viimeiseksi jäänyt kesänsä oli yksi hänen onnellisimmista ja jokaisen päivän päätteeksi hän totesi, miten fantastinen päivä oli ollut. Hän vietti paljon aikaa työpajallaan korjaten motocross-pyöräänsä, jotta hän pääsisi syksyllä ajamaan sen kanssa. Viimeisenä iltanaan hän kuiskasi minulle: 'Minulla on ollut hyvä elämä. Mutta se pyörä hieman ketuttaa'." Englannin Solihullissa syntynyt Mills aloitti laulu-uransa 80-luvun alussa AOR/glam metal -yhtye Shyn riveissä, jonka kanssa hän julkaisi kahdeksan studiolevyä kuten bändin hittilevy Excess All Areasin (1987). Mills jätti Shyn 90-luvun alussa suunnaten vahvemmin soolouralle ja hänestä tuli myös kysytty sessiomuusikko. Vuonna 2006 Mills liittyi norjalaiseen TNT-yhtyeeseen, jossa tämä vaikutti vuoteen 2013 saakka. Millsin laulua kuullaan kolmella TNT-levyllä: The New Territory (2007), Atlantis (2008) sekä A Farewell to Arms (2010). "TNT-yhtye ja henkilökunta ottavat syvästi osaa hyvän ystävämme ja laulajamme Tony Millsin menehtymisen vuoksi. Hän antoi meille kolme hienoa levyä, useita mahtavia keikkoja ja upeita hetkiä yhdessä niin tien päällä kuin studiossa. Tämä on todellinen menetys", TNT:n Facebook-sivuilla kommentoidaan. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156299412542821&set=a.10150159965907821&type=3 https://www.facebook.com/TNTtheband/posts/2647079668670408 https://www.youtube.com/watch?v=NwMcK5JNixk https://www.youtube.com/watch?v=bREIW4AHOJw

TNT– ja Shy-yhtyeistä tuttu laulaja Tony Mills on menehtynyt syöpään, joka diagnosoitiin vain puoli vuotta sitten. Tonyn vaimo Linda kertoi suru-uutisesta sosiaalisen median välityksellä. Tony Mills oli kuollessaan 57-vuotias.

”Hän eli elämäänsä täysillä viimeiseen hengenvetoon saakka. Hän halusi elää, muttei pelännyt kuolemaakaan”, Linda kirjoittaa koskettavassa muistokirjoituksessaan.

”Läheiset muistavat hänet hellänä ja ystävällisenä sieluna, omistautuneena puolisona, joka rakasti hiljaista elämää, eläimiään ja moottoripyöriään. Hänen huumorintajunsa oli terävä. Hänen viimeiseksi jäänyt kesänsä oli yksi hänen onnellisimmista ja jokaisen päivän päätteeksi hän totesi, miten fantastinen päivä oli ollut. Hän vietti paljon aikaa työpajallaan korjaten motocross-pyöräänsä, jotta hän pääsisi syksyllä ajamaan sen kanssa. Viimeisenä iltanaan hän kuiskasi minulle: ’Minulla on ollut hyvä elämä. Mutta se pyörä hieman ketuttaa’.”

Englannin Solihullissa syntynyt Mills aloitti laulu-uransa 80-luvun alussa AOR/glam metal -yhtye Shyn riveissä, jonka kanssa hän julkaisi kahdeksan studiolevyä kuten bändin hittilevy Excess All Areasin (1987). Mills jätti Shyn 90-luvun alussa suunnaten vahvemmin soolouralle ja hänestä tuli myös kysytty sessiomuusikko. Vuonna 2006 Mills liittyi norjalaiseen TNT-yhtyeeseen, jossa tämä vaikutti vuoteen 2013 saakka. Millsin laulua kuullaan kolmella TNT-levyllä: The New Territory (2007), Atlantis (2008) sekä A Farewell to Arms (2010).

”TNT-yhtye ja henkilökunta ottavat syvästi osaa hyvän ystävämme ja laulajamme Tony Millsin menehtymisen vuoksi. Hän antoi meille kolme hienoa levyä, useita mahtavia keikkoja ja upeita hetkiä yhdessä niin tien päällä kuin studiossa. Tämä on todellinen menetys”, TNT:n Facebook-sivuilla kommentoidaan.

Lisää luettavaa