Verkkokauppa vuoti tietoja Avenged Sevenfoldin tulevasta levystä nettiin ennen aikojaan

"You had one job..."

27.10.2016

Avenged Sevenfold ilmoitti viime viikolla järjestävänsä tänä iltana (eli Suomen ajassa huomenna aamukuudelta) spektaakkelin, jota voi seurata livenä yhtyeen Facebook-sivuilla sekä 3D:nä ja 360 astetta kääntyvänä bändin verkkosivuilla. Itse tapahtuman sisältö on pidetty salassa, mutta todennäköisesti bändi vetää keikan ja paljastaa lisätietoja tulevasta levystään. Paitsi että ilmeisesti tietoa albumista on jo ehtinyt vuotaa nettiin.

Verkkokauppa Amazonin sivuille on nimittäin ilmestynyt mystinen Avenged Sevenfoldin albumi, jonka nimenä lukee EMBARGO – TBA eli To Be Announced. Niille, joille käsite embargo on tuntematon, lainataan hieman Wikipediaa: ”Embargo on toimittajien ja tiedottajien yhdessä käyttämä järjestely, jossa tiedottajat voivat julkaista tiedotteen ennen kuin se todella on julkinen. Embargoa käytettäessä tiedottajat merkitsevät tiedotteeseen ajankohdan, koska sisältö on julkaistavissa, ja toimittajat poikkeustapauksia lukuun ottamatta noudattavat tätä toivetta.”

Verkkokaupalle on siis todennäköisesti lähtenyt jo ennakkoon tieto levystä, mutta jonkun mokan vuoksi levy onkin päätynyt jo julkisena nettiin ennen aikojaan. Hups.

Kansikuvan perusteella levyn nimi tulee olemaan The Stage ja se sisältää 11 biisiä. Mielenkiintoisena huomiona tuotekuvauksessa mainitaan päivämäärä 28. lokakuuta. Ilmestyykö levy siis jo huomenna vai onko se ollut annetun embargon mukainen julkistuspäivä? Yhtye itse ei ole kommentoinut vuotoa.

Uuden levyn tietovuodosta uutisoi ensimmäisenä Blabbermouth.

MUOKATTU 27.10. klo 21.24: Amazonin sivuja on päivitetty ja EMBARGO – TBA on nyt vaihtunut Stageksi. Lisäksi päivämäärä 28.10. ja kappalelista on poistettu sivuilta. Lista löytyy kuitenkin edelleen muun muassa Musik Universen verkkosivuilta.

Lisää luettavaa