Inferno tarjoaa: kuuntele uusi Fueled by Fire -levy!

Miten lähtee Kalifornian pojilta thrash? Kuuntele ensi viikolla ilmestyvä Plunging into Darkness ennakkoon! Mukana kitaristi-laulaja Rick Rangelin biisikommentit!

Kuva: NoiseArt Records

[TÄMÄ KUUNTELUKAMPANJA ON PÄÄTTYNYT.]

The Arrival

Selittää itse itsensä, intro suoraan helvetistä! Me olemme täällä, tietäkää se!

Rising from Beneath

Kuvailee jäätävällä tavalla maailman, jossa kuolleet nousevat käyttämään elävien elämät. Tässä kertomuksessa kuolleet voittavat.

Within the Abyss

Vangittu mies on tuomittu teloitettavaksi kauheista rikoksista. Hänet on ajettu hulluuden partaalle ja hän näkee miten tulisi kohtaamaan kohtalonsa. Lopussa hän kärsii lukkojen takana kammiossa, jossa rotat syövät hänet elävältä.

Unidentified Remains

Tämä perustuu tositapahtumiin, joita tapahtuu jatkuvasti tänäkin päivänä. Ihmiset eivät halua vain tappaa toisiaan, vaan myös lähettää julmia viestejä. Vittuile meille ja sinut leikataan kappaleiksi, jotka näytetään koko maailmalle!

Plunging into Darkness

Kun äänet päässä alkavat kuluttaa elämänvoimaa, ihmisen on pakko joko hakea apua tai antaa periksi omille demoneilleen. Valinta oli helppo, antaudu pimeydelle.

Eye of the Demon

Tämä on ikään kuin esipuhe niille tapahtumille, jotka saavat ihmisen antamaan periksi todelliselle sielulleen. Mies kyseenalaistaa mielenterveytensä kun alkaa tuntea raskasta surua, joka lopulta kuihduttaa hänet.

Evoke the Curse

Tämä kappale kuvailee mustan magian voiman. Kun taiat on tehty, uhreilla ei ole mitään toivoa.

Amongst the Dead

Tarina miehestä, joka elää tappamisesta ja uhriensa ruumiiden häpäisemisestä. Hänen julma ruokahalunsa ei anna armoa.

Sickness of Humanity

Tämä biisi kertoo ihmisten inhottavuudesta. Vaikka historia kertoo meille tekojemme tulokset, ihmiset eivät ikinä opi.

Mass Infestation

Vaaralliset tautiepidemiat uhkaavat koko olemassaoloamme. Se että saamme ne hallintaan kertoo halustamme selviytyä. Tämä biisi kertoo katastrofista, joka seuraa kun emme enää pystykään löytämään ratkaisua.

Deadly Restraints

Tämä kappale kiinnittää huomiota kauheuksiin, joita henkisesti kehittymättömät kohtaavat. Ihmiset, joiden pitäisi hoitaa heitä, kiduttavat ja tappavat heitä silloin kun siltä tuntuu. Tällaiset tilanteet ovat tavallisia, koska useimmat hyväksyvät määräykset mukisematta. Biisi on kerrottu hoitajan näkökulmasta.