Ghost etsii taas uutta laulajaa sekä haluaa yhteistyöhön euroviisuvoittajan kanssa

01.06.2014

Oman teatraalisen ja okkulttisen rockmaailmansa luonut ruotsalainen Ghost on tipautellut viime aikoina antamissaan haastatteluissa tietoja hiljalleen muotoa saavasta kolmannesta kokopitkästä levystään. Yhtyeen edustajan Nameless Ghoulin mukaan sekä tulevan levyn että muutamien biisien nimet on jo sinetöity, kuten myös albumin konsepti.

Brittiläiselle TeamRock Radiolle antamassaan haastattelussa nimetön jäsen kertoo (kieli syvällä poskessa) Ghostin tulevaisuudensuunnitelmista seuraavaa:

”- Laulaja vaihtuu ehdottomasti kolmannelle levylle; etsimme koko ajan sopivia ehdokkaita. Papa Emeritus II on todellinen kusipää, joten etsimme tyyppiä, jolla on hieman erilainen näkökanta asioihin. Hänen on oltava viihdyttäjä, mutta ihan kuka tahansa ei kelpaa.”

”- Odotettavissa on myös lisää hämäriä covereita – niistä on tullut meille tavaramerkki. Olemme jo päättäneet mitä biisejä aiomme versioida. Myös yhteistyö Conchita Wurstin kanssa voisi olla mielenkiintoista, koska silloin kukaan ei edes huomaisi hänen partaansa näiden kaapujen ja maskien takaa.”

No, uskoo kuka uskoo, mutta tulevalta levyltä on joka tapauksessa lupa odottaa suuria.

Lisää luettavaa