Jouluiset neulepuserot ovat tämän sesongin metallitrendi

06.11.2013

Bändikengät ovat niin 2010. Logolla varustetut dildot ovat eilisen metkuja. Törkeät neulepuserot ovat tämän sesongin valinta. Saamme kiittää Slayeria tästä päätään nostavasta trendistä. Kalifornialaisorkesteri lanseerasi viime jouluksi pentagrammein ja pääkalloin koristellun joulupuseron.

Perässähiihtäjiä on tänä syksynä riittänyt. Metallica taisi olla ensimmäinen kahdella eri designillaan. Motörhead sai oman Snaggletooth-neulepuseronsa, mutta kyseessä taisi olla epävirallinen yritelmä ja se onkin jo markkinoilta poistunut. Modernia pökälecorea soittava yhdysvaltalaisbändi Attila korotti panoksia hässivillä hirvillä ja rumilla sanoilla.

Tuoreimpana pullantuoksuisena lisäyksenä on Devildriverin Christmas Kills -tuotepaketti. Tämän neuleen design puhuttelee, metallimusiikkia tuodaan hillitysti esille logon ja sarvekkaan pääkallon muodossa, mutta muuten on pysytelty jouluisissa maisemissa ja sekin on tehty hyvällä maulla. Lisäksi tuotepakettiin kuuluu Devildriver-kaulahuivi, -tarroja sekä -koriste.

Alle on koottu muistin virkistykseksi kuvat yllä mainituista hirvityksistä.

slayer-villapaita

metallica-sweater2

motorhead-neule

attila-neule

Lisää luettavaa