Mainetta, mammonaa, okkultismia, erotiikkaa – biisiskaba käynnissä lokakuun loppuun

23.08.2016

Oletko muusikko? Inspiroidutko okkultismista ja/tai erotiikasta? Lojuuko pöytälaatikossasi sävellyksiä? Nyt on mahdollisuus saada musiikillesi julkisuutta ja kenties pokata vielä rahapalkintoa kotiin.

Okkultismia ja erotiikkaa -kulttuuriprojekti järjestää avoimen biisikilpailun, johon voi osallistua enintään 10 minuuttia pitkällä, ennen julkaisemattomalla kappaleella. Mitään tyylillisiä rajoituksia ei ole, kunhan materiaali ei riko tekijänoikeuksia.

Tuomaristo pisteyttää 31. lokakuuta mennessä lähetetyt kappaleet ja eniten pisteitä saanut voittaa tuhannen euron rahapalkinnon. Tuomaristossa istuvat kirjailija/muusikko Kauko Röyhkä, Svart Records -levy-yhtiön Jarkko Pietarinen sekä Infernon päätoimittaja Matti Riekki.

Voittajakappale julkaistaan Okkultismia ja erotiikkaa –Facebook-sivuilla, josta löytyvät myös tarkemmat säännöt ja osallistumisohjeet.

Okkultismia ja erotiikkaa on kesällä 2014 käynnistynyt kulttuuriprojekti, jonka tarkoituksena on rikkoa näiden kahden aiheen yhdistämiseen liittyviä tabuja. Projektiin on liittynyt syksyllä 2014 toteutettu kuvataidekilpailu sekä syksyllä 2015 järjestetty runokilpailu. Biisiskaba on näiden luonnollinen jatkumo.

”Kulttuuriprojektin lisäksi tämä on eräänlainen maaginen työskentely, johon kaikki kisailijat ja kisaa seuraavat osallistuvat. Maaginen työ näyttää onnistuneen, sillä virtaus on ollut vahva ja saanut paljon ihmisiä mukaan”, kertoo projektin primus motor Marko Meretvuo.

”Toivon, että kilpailut ovat inspiroineet ihmisiä ’pahoille teille’, tutkimaan lisää okkultismia ja erotiikkaa sekä näiden yhdistämisestä syntyviä mahdollisuuksia!”

Lisää luettavaa