Nachtmystiumin nokkamies nyysi faniensa rahat

07.09.2014

Kokeilullista black metalia esittävän yhdysvaltalaisbändin Nachtmystiumin keulakuva (ja tällä hetkellä ilmeisesti myös ainoa jäsen) Blake Judd osoitti jälleen kerran todellisen luonteensa pöllimällä faniensa rahat. Bändin uskolliset seuraajat olivat maksaneet ennakkoon tilauksensa uudesta The World We Left Behind -levystä suoraan Juddin PayPal-tilille, mutta postiin asti mies ei ole koskaan levyjä saanut.

Tapaus ei ole suinkaan ensimmäinen laatuaan, sillä Juddilta löytyy vastaavia tempauksia entuudestaankin, sekä isommassa että myös pienemmässä mittakaavassa. Kaverin touhut ovat poikineet jopa oman Facebook-yhteisönsä, kenties jopa hieman ivallisen Blakecrushin, jossa käsitellään lähinnä miehen bisnestouhuja.

Nachtmystium-fanien pettymykselle löytyi onneksi ymmärrystä bändin (entisen) levy-yhtiön Century Median toimesta, joka lupautui postittamaan kopion levystä jokaiselle ennakkotilauksen suorittaneelle. Samalla lafka toivottaa myös hyvää jatkoa Nachtmystiumille, niin musiikillisella kuin henkilökohtaisellakin tasolla.

The World We Left Behind jää mitä suurimmalla todennäköisyydellä bändin viimeiseksi levyksi.

Lisää luettavaa