Rockfest tekee ensi kesänä paluun – sijainti vaihtuu

Uusi koti löytyy Turusta.

12.06.2024

Tänä kesänä taukoa pitävä Rockfest tiedottaa uudesta tulemisestaan. Rockfest järjestetään taas tasan vuoden kuluttua eli 12.-14. kesäkuuta 2025. Sijainti vaihtuu Hyvinkäältä Turkuun, Artukaisten kentälle Gatorade Centerin ja Turun Messu- ja Urheilukeskuksen välittömään läheisyyteen.

Noin viiden kilometrin säteellä keskustasta, satamasta ja rautatieasemalta sijaitseva tapahtuma-alue mahdollistaa jopa 30 000 hengen päivittäisen yleisömäärän. Paikalle tulee kolme lavaa, joista kaksi isompaa sijoittuvat Artukaisten kentälle ja yksi sisätiloihin Gatorade Centeriin.

Tapahtuman ensimmäiset esiintyjät julkaistaan syksyllä ja samalla avautuu festivaalin lipunmyynti. Järjestäjät lupaavat tiedotteessaan, että luvassa on jälleen ”genren tunnetuimpia kansainvälisiä esiintyjiä ja eturivin kotimaisia nimiä sekä kiinnostavia nosteessa olevia tuoreempia rock-tekijöitä”. Aiempina vuosina Rockfestissä ovat esiintyneet muun muassa Iron Maiden, Pantera, Avenged Sevenfold, Mötley Crüe, Ozzy Osbourne, Slipknot, In Flames, Scorpions ja Def Leppard.

Lisää luettavaa