Cannibal Corpse ja Six Feet Under yhteiskiertueelle? Mikä ettei, tuumaa Jack Owen

Ex-Corpse-kitaristin, nykyisen Six Feet Under -kepittäjän mielestä ajatus olisi ihan toteutettavissa.

21.05.2024

1988 perustetun Cannibal Corpsen ex-laulaja Chris Barnes pisti sivuprojekti Six Feet Underin pystyyn vuonna 1993 ja keskitti kaikki voimansa yhtyeeseen saatuaan Cannibal Corpsesta lähtöpassit 1995. Vuodesta 2017 eteenpäin Six Feet Underissa on vaikuttanut myös kitaristi Jack Owen, joka oli Barnesin tavoin Cannibal Corpsen alkuperäisjäseniä. Owen lähti Cannibal Corpsesta 2004.

Tuoreessa Loaded Radion haastattelussa Owenilta kysyttiin, olisiko Cannibal Corpsen ja Six Feet Underin yhteiskiertue edes teoriassa mahdollinen. Owen sanoo ainakin suhtautuvansa ajatukseen avoimin mielin.

”Kyllä se minulle passaa. Minä tulen kaikkien kanssa toimeen. Logistisesti se vain olisi… En tiedä. Lyhyt vastaus on, että minä olisin messissä! Minä olen se tyyppi, joka tykkää pitää koneet käynnissä ja liikkeessä. Sehän voisi mennä niin, että ensin on Six Feet Underin setti, sitten risteävä Cannibalin setti (Barnesin ja Owenin aikakauden biiseistä) ja lopuksi Corpsegrinderin (Cannibal Corpsen nykyisen laulajan George Fisherin) setti”, Owen pohtii ja lisää Barnesin ja Fisherin tulevan myös hyvin toimeen keskenään.

Cannibal Corpse -basisti Alex Websteriltä kysyttiin myös viime syksynä potentiaalisesta yhteiskiertueesta, nyt kun Six Feet Underissa on useampi entinen CC-jäsen. Webster ei ollut aivan yhtä innoissaan ajatuksesta, muttei myöskään tyrmännyt ajatusta kokonaan.

”Sitä välillä kysellään, mutta mielestäni Six Feet ei hirveästi keikkaile. Me tuskin lähtisimme mukaan, koska vaikka kaikki onkin hyvin [välillämme], me tavallaan teemme omaa juttuamme ja he tekevät omaansa. Mikä on ihan okei”, Webster totesi Loaded Radion haastattelussa.

”Aina kun törmään [Barnesiin], se tapahtuu ystävällisessä hengessä. Emme me törmäile kovin usein enkä ole nähnyt häntä nyt muutamaan vuoteen. Yleensä tapaan tuttuja festareilla, pääasiassa Euroopassa missä valtaosa festareista on. Siellä häneen voisi törmätä, mutta he eivät ole tehneet festarikeikkoja vähään aikaan. Ehkä ensi vuonna sitten, kuka tietää?”

Lisää luettavaa