Hevijätti ottaa kesällä Helsingin haltuunsa – Metallica-viikonlopun ohjelma täydentyy

Metallican stadionkeikkojen ympärillä tapahtuu kaikenlaista faneja kiinnostavaa.

24.04.2024

Metallica konsertoi Helsingin Olympiastadionilla 7. ja 9. kesäkuuta. Konserttien lisäksi faneille on tarjolla myös kaikenlaista muutakin ohjelmaa koko viikonlopuksi.

Jo aiemmin julkistettujen Apocalyptican jäähallikonsertin, filmifestivaalin sekä bändin luottokuvaaja Ross Halfinin kirjan signeeraustilaisuuden lisäksi Helsingin jäähallin parkkipaikalle ja sisätiloihin rakennetaan pääsymaksuton fanien kohtaamispaikka. Fan Zonen sydämessä on suuri terassialue, jossa voi osallistua Hero of the Day -visaan, laulaa karaokea sekä pelata Guitar Hero –peliä. Alueelta löytyy myös Metallican virallinen merchandise-myyntipiste, flipperialue, reaktioseinä, ammuntapiste, kukkaseppelepiste sekä valokuvausseinä. Sunnuntaiaamuna Royal-ravintolassa tarjoillaan Takeover Black –brunssi. Fan Zone on avoinna perjantaina 7.6. kello 14-02, lauantaina 8.6. kello 12-02 ja sunnuntaina 9.6. kello 12-01. Alue on ikärajaton joka päivä kello 20 asti, jonka jälkeen se muuttuu K-18 -alueeksi.

Metallica Takeover -viikonlopun viralliseen ohjelmistoon kuuluu myös Finnish Metallica Tribute -orkesterin keikka On the Rocksissa lauantaina 8. kesäkuuta. Yhtye soittaa kahden setin erikoisshow’n, jonka aikana kuullaan Metallican debyyttialbumi Kill ’Em All kokonaisuudessaan sekä juhlitaan ikonisen Ride the Lightning -levyn 40-vuotisjuhlaa. Keikan lisäksi On the Rocksin katubaari ja terassi täyttyvät Metallican musiikista dj-settien myötä.

Lisää luettavaa