King Satan esittelee itsestään uusia, pimeämpiä puolia – ensinäytössä primitiivinen The Pagan Satan

"Halusimme ehdottomasti tehdä jotain hieman muista singleistämme poikkeavaa, mutta silti niin, että kappale olisi sataprosenttisesti King Satania", sanoo King Aleister Satan.

24.02.2022

Tamperelainen industrial metal -yhtye King Satan julkaisee 8. huhtikuuta uuden Occult Spiritual Anarchy -pitkäsoiton. Huomenna (25.2.) levyltä julkaistaan uusi singlemaistiainen The Pagan Satan, jolla yhtye tutkii primitiivistä rytmi- ja tanssimusiikkia kaukaa ajoilta ennen rockin syntyä. Kappaleen video saa nyt ensiesityksensä Infernon kautta ja sen pariin pääset tuosta ylempää.

”Halusimme ehdottomasti tehdä jotain hieman muista singleistämme poikkeavaa, mutta silti niin, että kappale olisi sataprosenttisesti King Satania. The Pagan Satan esittelee bändin tunnelmallisempaa ja pimeämpää puolta, ja biisi myös onnistuu välttelemään genremääritelmiä tehokkaammin kuin aiempi tuotantomme”, laulaja King Aleister Satan kertoo.

King Satan aloittaa uuden levynsä promootiosyklin lähtemällä industrial-legenda Die Kruppsin lämmittelijäksi näiden Euroopan-kiertueelle toukokuussa. Kotimaassa yhtye keikkailee muun muassa 30.4. Seinäjoen Bar 15:ssä, 3.6. Tampereen Yo-talolla sekä 4.6. Helsingin On the Rocksissa.

Lisää luettavaa