”Nauti elämästä ja yritä tehdä siitä vielä parempi itsellesi ja kaikille tutuillesi” – Ghost juhlii elokuvansa teatterilevitystä uudella singlellä

Rite Here Rite Now -elokuvan voi nähdä leffateatterissa vielä kuluvan viikonlopun aikana.

21.06.2024

Ghost-yhtyeen konserttitaltiointia ja narratiivista elokuvaa sekoitteleva Rite Here Rite Now saapui teatterilevitykseen eilen (20.6.). Elokuvaa esitetään vielä viikonlopun aikana valikoiduissa leffateattereissa myös Suomessa. Yhtye juhlistaa elokuvaansa julkaisemalla sen lopputekstien aikana soivan uuden The Future Is a Foreign Land -kappaleen singlenä. Biisin voit kuunnella alempaa.

”Kappale kytkeytyy yhtyeen loreen siten, että se on rakkauskirje, jonka bändin entinen johtaja Papa Nihil kirjoitti Sister Imperatorille vuonna 1969″, avaa bändin johtaja Tobias Forge.

”Lopputeksteissä nähdään montaasina kauheita asioita, joita on tapahtunut vuodesta 1969 tähän päivään. Joidenkin mielestä se voi olla mautonta ja kamalaa. Mutta se muistuttaa katsojaa, että jos olet kokemassa tämän elokuvan leffateatterissa, sinulla on asiat aika hyvin. Olet yksi onnekkaista, joten nauti elämästä ja yritä kaikin mahdollisin tavoin tehdä siitä vielä parempi itsellesi ja kaikille tutuillesi. Mutta muista samalla, millaista hintaa ihmiskunta on elämäsi eteen maksanut viimeisen 55 vuoden ajan ja kaikki se paska, mihin olemme toisemme pakottaneet taistellen mielestämme paremman maailman puolesta. Sen on tarkoitus saada sinut tuntemaan kiitollisuutta siitä, että voimme nauraa asioille ja katsoa kuvitteellista rock-konserttia.”

Lisää luettavaa