Tuska-häiden vihkipari on valittu – ”Hakemuksia lukiessa silmäkulmat kostuivat moneen kertaan”

Minna Lohikoski ja Lasse Kosonen sanovat toisilleen "tahdon" Tuska-festareilla.

22.05.2024

39-vuotias Minna Lohikoski ja 41-vuotias Lasse Kosonen Hämeenkyröstä sanovat toisilleen ”tahdon” tulevana kesänä astetta erilaisemmissa ympyröissä – nimittäin Helsingin Tuska-festivaaleilla. Tuskan pääyhteistyökumppani Karhun toteuttamat häät järjestetään festivaalin avauspäivänä perjantaina 28.6. Karhu Kotakylä -alueella Karhu Kappelissa. Mukaan tempaukseen haki yhteensä 28 paria.

”Hakemusten runsas määrä ja parien uskalias heittäytymiskyky ylittivät kaikki odotuksemme. Hakemuksia lukiessa ja esittelyvideoita katsellessa silmäkulmat kostuivat moneen kertaan ja sydämissä suorastaan läikähteli. Valinta monien hyvien ehdokkaiden joukosta oli vaikea, mutta lopulta raatimme oli varsin yksimielinen”, kommentoi Karhun Senior Brand Manager Elli Karppinen Sinebrychoffilta.

”Tuska-häät on niin meidän näköinen juttu, päästään rikkomaan perinteitä hyvällä tavalla. Tässähän on tosin sekin, ettei kumpikaan olla koskaan aiemmin päästy Tuskaan, mutta nyt me mennään siellä naimisiin! Musiikki, keikat ja festarit on kuitenkin molemmille tärkeitä ja meitä yhdistäviä tekijöitä – tälle kesälle meillä olikin jo Tuska-liput ostoslistalla”, iloitsee Lohikoski.

”Tuska-yleisö on tummanpuhuvan ulkokuorensa alla sydämellistä väkeä, joten en oikeastaan ihmettele, että niin moni häistä haaveileva pari pisti hakemuksen. Mahtavaa päästä juhlistamaan Minnan ja Lassen rakkautta kesän festareilla yhdessä Karhun kanssa”, kommentoi festivaalijohtaja Eeka Mäkynen.

Lisää luettavaa