Mainos: Metallia myös nimettömiin – Karhu järjestää ainutlaatuiset häät Tuskassa ja etsii heittäytymiskykyistä vihkiparia

Oletko aina haaveillut astelevasi avioon metallimusiikin tahtiin? Yksi pariskunta pääsee viettämään taatusti ikimuistoisia häitä tulevan kesän Tuskassa, kun Karhu järjestää ainutlaatuisen vihkimisseremonian festivaalialueen Karhu Kappelissa. Hääparihaku on käynnissä 2.5. saakka.

12.04.2024

Mainos: Karhu

Helsingin Suvilahdessa vuosittain järjestettävässä Tuskassa syntyy rutkasti tarinoita ja joukkoon mahtuu myös rakkautta ja romantiikkaa. Tuskan pääyhteistyökumppani Karhu haluaakin tänä kesänä tarjota yhdelle pariskunnalle seurueineen unohtumattomat häät festivaalialueella. Pari pääsee osoittamaan tahdon-voimaansa ainutlaatuisessa Karhu Kappeli -miljöössä raskaan musiikin tahdittamana Tuskan avauspäivänä, perjantaina 28. kesäkuuta.

– Etsimme pariskuntaa, jolla on tunteen paloa ja heittäytymiskykyä astella avioon festariväen keskellä kesän kovimmissa metallipidoissa. Kiinnostava rakkaustarina ja Tuskaan liittyvät yhteiset muistot vaikkapa oluen äärellä ovat toki plussaa, kertoo Elli Karppinen, Karhun Senior Brand Manager Sinebrychoffilta.

© Petri Lyytikäinen

– Tuska-kansan mustanpuhuvan ja jurohkon kuoren alla sykkii ainutlaatuinen aitous ja lämpö. Tiedän monia romansseja, joiden synnyssä festivaalilla on ollut tärkeä rooli, joten mikäs sen parempaa kuin päästä juhlistamaan Tuskassa rakkautta yhdessä Karhun kanssa, kuvailee puolestaan Tuskan festivaalijjohtaja Eeka Mäkynen.

Tuskan Mäkynen tarjoilee sanojensa tueksi myös vahvaa dataa: somekyselyn* perusteella jopa 21 % on löytänyt joko itse tai tietää jonkun tuttavansa löytäneen Tuskasta puolison tai seurustelukumppanin. Lisäksi 35 % viime kesän kävijäkyselyyn** vastanneista kertoi saapuneensa festivaalille puolisonsa tai kumppaninsa kanssa. Rakkautta juhlistavat häät ovat hänen mukaansa luonteva tempaus festivaalin yhteyteen.

Karhun hääkattaukseen kuuluu muun muassa kolmen päivän Tuska VIP -liput valitulle vihkiparille, Karhu Kappeli -alueella tapahtuvan hääseremonian jälkeiset pienimuotoiset juhlallisuudet kippistelyineen ja kakkutarjoiluineen sekä hääkuvaus. Lisäksi hääparin läheiset saavat Tuska-perjantaille päiväliput festivaalille.

Lisätiedot vihkiseremoniasta ja hakuehdoista löytyvät täältä!

© Petri Lyytikäinen

Pääyhteistyökumppanuuden myötä Tuskan päälava on nimetty uudelleen Karhu Main Stageksi. Festivaalialueelle kohoaa myös kokonainen Karhu Kotakylä, jonka keskiössä häiden näyttämönä toimiva Karhu Kappeli sijaitsee. Kotakylässä on vihkimisalueen lisäksi myös ravintolapalveluita ja muita viihtyvyyselementtejä.

Tuska 2024 järjestetään Helsingin Suvilahdessa juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna 28.–30.6. Lipunmyynti on käynnissä täällä.
Karhu on Tuska 2024 pääyhteistyökumppani.

*Somekyselyn tulokset on kerätty Tuskan Instagramissa 26.3.–3.4.2024. Vastaajia oli 305.

**Tuska 2023 kävijäkysely lähetettiin kaikille lipunostajille festivaalin jälkeen. Vastaajia oli 7322.

Lisää luettavaa