Ilmoitus: Slipknotin Corey Taylor tähdittää uutta kauhuelokuvaa

Ilmoitus: Slipknotin Corey Taylor on saanut varsin mielenkiintoisen roolin keskellä koronapandemiaa. Corey Taylor tähdittää uutta kauhuelokuvaa Rucker. Elokuva keskittyy rekkakuskiin, nimeltään Rucker, joka ryhtyy sarjamurhaajaksi. 

Taylor esiintyy elokuvassa yhtenä Ruckerin rekkakaverina. Myös Taylorin vaimolla on oma roolinsa elokuvassa.

Amy Heskethin ohjaama ja Aaron Dranen tuottama elokuva on tällä hetkellä jälkituotannossa, mutta virallista julkaisupäivää ei ole vielä tiedossa. 

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Corey Taylor esiintyy valkokankaalla. Aiemmin hän on esiintynyt niin ikään Dranen tuottamassa elokuvassa vuonna 2014. Tuolloin Taylor esiintyi yhdessä Nightmare On Elm Streetistäkin tutun Robert Englundin kanssa elokuvassa nimeltä Fear Clinic. 

Elokuvan yksityiskohdat ovat vielä hämärän peitossa

Elokuvasta ei ole vielä juurikaan tihkunut tietoa julkisuuteen. Bremertonissa kuvattu elokuva kuvaa kuitenkin rekkakuljettajaa, jolla on myös pimeämpi puoli, sarjamurhaajana. Tarkoituksena on keskittyä vähemmän ”jump scareihin” ja enemmän yleiseen kauhun tunnelmaan. 

Elokuva on toteutettu isolta osin OC Film Schoolin nykyisten ja entisten opiskelijoiden turvin. Mistään täysin opiskelijaelokuvasta ei kuitenkaan ole kyse. Slipknotin johtohahmo Taylor ei ole elokuvan ainut kovan luokan ammattilainen. Mukana on myös esimerkiksi Ghostbustersin ja Spider-Man 2:n erikoistehosteita tehnyt Steve Johnson.

Tuottaja Dranella on ollut vain positiivista sanottavaa Corey Taylorista. Aiemminkin yhteistyötä tehneet miehet ovat ystäviä, ja Taylor on ollut Dranen mukaan erittäin ammattimainen koko elokuvan kuvausten ajan.

Elokuva on tällä hetkellä jälkituotannossa. Kuvaukset on jo tehty, mutta julkaisupäivä ei ole tiedossa. Hedketh ja Drane pyrkivät saamaan elokuvan kansainväliseen jakeluun. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole julkaistu mitään tietoa esimerkiksi siitä, onko elokuva aikoinaan saatavilla Suomessa.

Elokuvalle on luotu oma Facebook-sivunsa, jonne päivitetään tietoa sen kehityksestä ja vaiheista. Virallinen julkaisupäivä ilmoitettaneen niin ikään tällä sivulla myöhemmin. 

Mikäli elokuva rajataan Suomen ulkopuolelle, onnistuu sen katseleminen Suomesta käsin VPN-palvelun avulla. VPN piilottaa käyttäjän oikean IP-osoitteen, jolloin sivusto ei tiedä käyttäjän oikeaa sijaintia. Samalla IP-osoitteen piilottaminen voi parantaa tietoturvaa ja yksityisyyttä myös muin tavoin. 

Laadukkaasta VPN-palvelusta voi olla myös apua moneen muuhun ongelmaan. Sen avulla selaat turvallisesti esimerkiksi avoimessakin verkossa, kun muuten tietosi olisivat helposti hakkereiden saatavilla.

Corey Taylorilla on myös monia muita suunnitelmia

Taylor kertoi, että Slipknot saattaa julkistaa uuden albumin vuonna 2021. Taylor on hetken aikaa työstänyt myös omaa sooloalbumiaan. Lokakuussa 2020 julkaistu sooloalbumi ei kuitenkaan merkannut irtautumista Slipknotista. Sooloalbumi yhdistää rockin muihin genreihin varsin omintakeisella tavalla.

Koronan aiheuttama keikkatauko on antanut Taylorille enemmän aikaa muihin projekteihin, mutta paluu keikkailemaan Slipknotin kanssa houkuttaa jo selvästi miestä.

Albumiakin tärkeämpänä Taylor pitää nimenomaan keikkailuun palaamista. Keikkatauon aikana on jo kirjoitettu uutta musiikkia, ja nähtäväksi jää, päästäänkö tästä nauttimaan jo vuoden 2021 aikana. 

Taylor on nauttinut huolettomuudesta. Kun uudelle musiikille ei ole luvattu mitään aikataulua, bändi on voinut rauhassa keskittyä ilman turhia paineita. Toivomme tietenkin, että tämä näkyisi myös priimakamana itse kappaleiden osalta silloin, kun uuden albumin aika on.

Pitkät perinteet

Yhdysvaltalainen Slipknot perustettiin vuonna 1995, ja nykyisistä jäsenistä 6 on ollut bändin mukana jo 90-luvulta asti. Albumeita on tippunut säännöllisen epätasaiseen tahtiin, ja viimeisin lisäys albumikattaukseen nähtiin vuonna 2019. 

Slipknot on kokenut vuosien varrella paljon, mutta se on onnistunut aina tuottamaan mielenkiintoista musiikkia omintakeisella otteella. Uutta albumiakaan ei varmasti olla julkistamassa turhaan hätäillen. Slipknot on aiemminkin ottanut oman aikansa uutta musiikkia julkaistessa, eikä nytkään varmasti ole mikään kiire.