Eurooppaa kiertävä amerikkalaisbändi Khemmis ei päässyt Sveitsiin, käännytettiin rajalla pois – ”Olemme järkyttyneitä ja hyvin pettyneitä”

Yhtyeen karavaani ylitti painorajat.

04.07.2024

Amerikkalainen doom metal -yhtye Khemmis aloitti 1. heinäkuuta Euroopan-minikiertueensa Ranskan Montpellieristä. Kiertueen oli tarkoitus jatkua 2.7. Sveitsin Zürichissa, mutta viranomaiset puuttuivat peliin ja käännyttivät bändin rajalla pois.

”Matkustamiseen liittyvien painojen ja mittojen valvojat katsoivat meidät – tarkalleen ottaen kulkupelimme – liian raskaiksi. Jos se tulee teille yllätyksenä, uskokaa pois, että olemme järkyttyneitä ja hyvin pettyneitä. Puolen tunnin ajomatka, josta nautimme ennen kuin lain pitkä koura tavoitti meidät oli hyvin antoisa”, yhtye tiedotti some-kanavissaan.

”Vietettyämme puoli päivää punnitusasemalla ja maksettuamme yllättävät ja mojovat sakot, meidät on lähetetty matkalle kohti Saksaa. Ja kyllä, ennen kuin kysytte, että ’Yritittekö sitä tai tätä?’ niin kyllä yritimme. Saimme ainoastaan vastaukseksi: ’Maksakaa sakot ja lähtekää’. Näillä mennään.”

Lisää luettavaa