Exhorder nousee jälleen kuolleista – uusi kokoonpano palaa lavoille kuuden vuoden tauon jälkeen

Perustajajäsenet Kyle Thomas ja Vinnie LaBella ovat yhä mukana.

16.11.2017

Amerikkalainen groove/thrash metal -yhtye Exhorder perustettiin vuonna 1985 ja toimi inspiraationa muun muassa Panteralle, White Zombielle ja Lamb of Godille. Yhtye laitettiin kahden studioalbumin ja yhen livelevyn jälkeen jäihin vuonna 1994. Exhorder teki kuitenkin paluun lavoille 2008, kunnes vaipui jälleen koomaan 2011. Nyt kuuden vuoden tauon jälkeen yhtye aktivoituu jälleen uusitun kokoonpanon voimin.

Bändissä ovat edelleen mukana perustajajäsenet Vinnie LaBella (kitara) sekä Kyle Thomas (laulu). Miehistön täydentävät lisäksi basisti Jason Viebrooks (Heathen), kitaristi Marzi Montazeri (ex-Superjoint Ritual, ex-Phil Anselmo & The Illegals) ja rumpali Sasha Horn (Forbidden). Yhtye heittää helmikuussa ensimmäiset keikkansa New Yorkin Saint Vitus -baarissa, joissa se tulee esittämään debyyttilevy Slaughter in the Vaticanin (1990) sekä kakkoslevy The Law’n (1992) kokonaisuudessaan.

”Olemme kohdanneet paljon vastoinkäymisiä yli 30-vuotisen historiamme aikana. Niistä osa repi meidät jopa hajalle. Mutta oli kyse sitten sisäisistä tai ulkoisista vastoinkäymisistä, löydämme aina tiemme yhteen tilanteesta riippumatta. Miten? Miksi? Koska ystävyytemme on syvää, biisit ajattomia ja fanit iättömiä – minulta vei 30 vuotta ymmärtää tämä. Siksi Exhorderia ei voi hajottaa edes ne kädet, jotka ovat sen luoneet”, LaBella kommentoi.

Lisää luettavaa