Lost Society jumissa helvetinkierteessä – tulevan levyn ensisingle videoineen julki

Uusi pitkäsoitto julkaistaan syksyllä.

19.05.2022

 

Metalliryhmä Lost Society on julkaissut ensimmäisen singlelohkaisun yhtyeen tulevalta If the Sky Came Down -pitkäsoitolta, joka julkaistaan 30. syyskuuta Nuclear Blastin kautta. Ensisingle kantaa nimeä 112.

”Tuleva levy kuvastaa sitä, millaisena näet maailman sen jälkeen, kun olet tullut sinuiksi sen kanssa, että kaikki toivo on menetetty. Maailman, jossa kaikki epävarmuutesi ja pahimmat pelkosi käyvät toteen”, avaa nokkamies Samy Elbanna.

112 on se, mistä kaikki lähtee liikkeelle. Se on se hetki, kun kaikki purkautuu ja ymmärrät, että voit viimein olla täysin rehellinen itsellesi ja myöntää, ettet ole kunnossa. Irtipäästämisessä ja uuden rakentamisessa on jotain uskomattoman puhdistavaa ja seesteistä. Oli selvää, että ihmisten täytyy kuulla juuri tämä kappale ensimmäisenä.”

Vita Picturan kanssa yhteistyössä tehty video esittää Elbannan ja yhtyeen synkässä Päiväni murmelina -henkisessä kierteessä, josta kappaleen sanoituksissakin puhutaan.

”Se kuvaa sitä aikaa, kun tuntuu, että heräät joka kerta samaan hetkeen, samaan hetkeen ja samaan tunteeseen ilman apuja. Yrität tehdä jotain tälle ’helvetinkierteelle’, mutta putoatkin vain syvemmälle ja löydät itsesi taas alkupisteeestä”, Elbanna kuvailee.

Tulevana kesänä Lost Societyn voi nähdä livenä Hyvinkään Rockfestissä, Oulun Metal Capitalissa, Helsingin Tuskassa, Turun Ruisrockissa sekä Laukaan John Smith Rock Festivalissa.

YouTube video

Lisää luettavaa