”Meillä on ongelmia, jotka pitää selvittää”, sanoo keikkatauolle jääneen My Dying Briden kitaristi

Andrew Craighanin mukaan mistään ylitsepääsemättömästä ei kuitenkaan ole kyse.

28.05.2024

Hiljattain uuden pitkäsoiton julkaissut My Dying Bride ilmoitti kuukausi sitten jäävänsä määrittelemättömän mittaiselle keikkatauolle. Some-kanavissa julkaistussa tiedotteessa tauon syyksi kerrottiin bändin sisällä kasvaneet jännitteet sekä ”stressi, loppuunpalamisen tunne sekä siitä johtuva fyysinen ja henkinen pahoinvointi”.

Yhtyeen kitaristilta Andrew Craighanilta kysyttiin asiasta tarkemmin hiljattain brasilialaisen Headbangers Newsin haastattelussa ja kitaristin mukaan hän ei pysty sanomaan asioista mitään sen tarkempaa kuin että bändillä on esteitä, jotka se pyrkii ylittämään.

”My Dying Bride ei ole kokoaikainen bändi. Meillä kaikilla on tavalliset työmme ja valitettavasti se syö aikaamme, kuten voit kuvitella. Meidän täytyy pyytää töistä vapaata ja näin. Se on yksi haaste. Välimatkat on toinen”, Craighan toteaa.

”Mutta jos tunnelin päässä on valoa, me yritämme kulkea sitä kohti. Yritämme saada asiat toimimaan ja agenttimme kuuntelee promoottoreita ja yrittää saada asiat rullaamaan. Mutta olemme melko pitkälti työpaikkojemme armoilla. Eivät ne varsinaisesti estä toimintaa, mutta asiat pitää vain saada sopimaan keskenään.”

”Meillä on ongelmia, jotka pitää selvittää. Joillain ihmisillä on henkilökohtaisia ongelmia, jotka pitää hoitaa. Kyse ei ole mistään ylitsepääsemättömästä – tiedän, että jotkut ovat huolissaan, koska he välittävät bändistä tavalla, jota emme koskaan osanneet odottaa. Mutta uskon, että asiat tulevat selviämään. Koko homma on vain hieman levällään juuri nyt. Meillä on asioita, jotka vaativat organisointia ja selvittelemistä, mutta se ei ole mitään ylitsepääsemätöntä.”

Lisää luettavaa