My Dying Briden sisällä kuohuu – ”Fyysinen ja henkinen pahoinvointi vaatii taukoa”

Yhtye jättää keikkalavat määrittelemättömäksi ajaksi.

22.04.2024

Juuri uuden A Mortal Binding -pitkäsoiton julkaisseen (ja sen myötä myös Infernon uusimman numeron kannessa poseeraavan) My Dying Briden oli tarkoitus esiintyä Marylandin Death Fest -tapahtumassa toukokuun lopulla, mutta pari viikkoa sitten tapahtuman järjestäjät ilmoittivat, että yhtye on perunut paitsi esiintymisensä Death Festissä myös kaikki muutkin vuoden 2024 keikkansa. Tuolloin yhtyeen suunnalta ei kuitenkaan tiedotettu asiasta mitään, mutta nyt bändi on julkaissut some-kanavissaan vahvistuksen, että yhtye tulee pitämään taukoa keikkailusta määrittelemättömän ajan.

”Viimeisimmän levyn tuotanto oli siinä määrin haastava ja työläs, että se on paljastanut säröjä bändin sisällä. Nämä jännitteet huomattiin jo kahden edellisen levyn kohdalla ja korona-aika vain vahvisti niitä. Viimeisen parin kuukauden ajan ne ovat voimistuneet ja aiheuttaneet tyytymättömyyttä jäsenissä. Stressi, loppuunpalamisen tunne sekä siitä johtuva fyysinen ja henkinen pahoinvointi vaatii taukoa, joka valitettavasti vaikuttaa keikkailuun”, yhtye kertoo tiedotteessaan.

”Asiasta ei ole tiedotettu aiemmin, koska todella uskoimme voivamme selvittää nämä sisäiset ongelmat ja soittaa tänä vuonna muutamia keikkoja samalla kun yritämme löytää kaikkia osapuolia tyydyttävän ratkaisun. Valitettavasti sellaista ratkaisua ei ole vielä löytynyt. Lisäksi ymmärryksen puute ja huono yhteydenpito erään yhteistyökumppanimme kanssa on johtanut ennenaikaiseen ja kaoottiseen sotkuun, josta on vaikea päästä yli. Olemme kuitenkin olleet promoottoreihin yhteydessä ja toivomme, että tämän asian vaikutuksia pystytään minimoimaan.”

Lisää luettavaa